Måndag – en ny vecka!

Älskar måndagar!

IMG_4403

 

Får bli ett kort inlägg för jag skall packa gymväskan och skynda mig att göra mig klar för jobbet. Igår blev det ingen träning då jag fastnade vid pysselbordet och gjorde fem alster! Så de får du se framöver. Tre kort och två sidor som skall in i min nyblivna Art Journal. Har aldrig provat det förr så nu leker jag loss med färg och kladd.

Sitter med min kaffemugg och ser ut över frostbiten gräsmatta. Det är inte varmgrader dygnet runt ännu, men snart så. Skönt! Jag ser fram emot att det skall börja växa lite ute. Har en del att ta itu med i trädgården detta år. Vi har väl nästan skrinlagt planerna på trädgårdsland. Vi har annat som tar vår tid.

Har lite växter som skall kapas ner och annat som ska bindas upp. Vi borde klippa ner hela syrenhäcken med. Men himlar vilket slitgöra. Den är fyra meter hög och tre bred. Minst 20 meter lång. Vi skulle fylla hela återvinningen X antal gånger… 😉 Men man måste väl.

Nåja, nu gasar jag igång dagen. Igår var första sockerfria dagen på lääääääääänge och det gick bra! Så nu fortsätter jag med minimalt med socker och mer proteiner. Heja mig!!

Detta är inlägg 70 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 21 maj, 2018.

Kommentera