Veckans mål

veckansmål

 

Har lite att ta igen efter förra veckan. Jobbade helgen, och då försvinner det ju av naturliga skäl lite tid. Igår började jag städa. Torkade kökets alla ytor och hu så det var dammigt. Jag har kvar att ta uppe på köksskåpen, men de tar jag ofta, så det ser jag inte som några problem.

Så:

Träning: Styrketräning 3 pass och sedan lägger jag in långpromenader. Skall även hämta en cykel för att börja cykla till jobbet vissa dagar. Blir kalasbra!

Hem: Börja rensa den förhatliga källaren. Igår kom det hem ännu mer saker, men de försvinner vart eftersom. Det jobbiga är att vår återvinningsstation är öppen till 15,30 varje dag utom måndagar. Jag jobbar till 16. Med andra ord  är det ett elände att komma sig dit i tid.

Kanske vi kan komma dit ikväll med något lass tro? 🙂

Fönstren. I lördags sken solen så fint på morgonen. Igenom mina fönster. Eller, den försökte i alla fall. Hu så de ser ut! Kontentan är att jag måste putsa alla fönster i hela huset. Helst igår! Fast, jag vet att när den där sabla sopmaskinen river upp allt grus från gatorna, kommer det vara som ogjort. Hmm…

Hobby: Jag har några muggar som jag funderar på att göra något roligt med. Har även fler grundmålade canvastavlor som jag vill ge mig på. Först måste jag dock städa mitt hobbyrum. Det blev lite väl rörigt under den senaste pysselsvängen. Först skall jag göra Pocket Letter. Ligger lite efter, så jag får väl skynda på lite. Det får bli kvällens ToDo. Städa och skriva brev.

 

doitnow

 

Detta är inlägg 63 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 8 december, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.