När man inte riktigt vet vad det blev…

IMG_4319 (1)

 

Hello!

Ibland skapar jag för att jag har sett någon annan göra något coolt. Jag vill ju göra likadant så jag provar! Vad kan gå fel liksom? Det finns många som är duktiga på att dekorera böcker som har vikta blad. Jag valde enklast möjliga vikning eftersom jag aldrig gjort det förut.

Satte mig framför tv:n och tog en bok med hårdpärm samt en bigare.
IMG_4248 (1)

 20 minuter senare var jag klar med 250 sidor. Inget speciellt avancerat alltså.

IMG_4249

Sedan målade jag boken ett par gånger med gesso och gnuggade in en massa Metallic lustre. Lite kladdigt, men Lustret ger en fin blänkande yta här och där.
IMG_4299
IMG_4300 (1)

 

Sedan var det ju bara att sätta igång och dekorera. På med metaller, blommor, band och lite annat jox. Eftersom jag inte hade så värst många blommor i rätt färger sprayade jag några vita med Prima Marketings Blooming sprayer. Lätt att överspraya, så var lite aktsamma. De blir sannerligen jätteblöta, men har man en värmepistol så kan man skynda på torktiden rätt så bra.

 

IMG_4320

IMG_4321

 

Men denna gång vette tusan vad det blev.  Vad ska man ha den till liksom? Ställa i bokhylla? Jag äger ju inte ens nån sån. Nåja. Det blev väl inte något att hurra över, men jag har i alla fall provat. 😉

Ha en fin söndag!
Själv skall jag jobba, åka till min mor och sedan ge hunden lite omsorg. Promenad och bad av henne måste ske innan det ens är någon ide att ta fram dammsugaren. Är sjukt LESS på allt grus. Har ett hem som är lite förfallet milt uttryckt. Så tvätt och städ står på listan. Maken är borta hela dagen så jag får husera ensam hemma på eftermiddagen.

Kvällen kommer ägnas åt att göra ett brev klart samt att skynda mig att städa kaoset i pysselrummet som jag lyckades åstadkomma i veckan. Det är väldigt hur fort det går att fli ner alltihopa! 😮

Lisa

 

 

 

Detta är inlägg 62 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 23 oktober, 2018.

Kommentera