En tavla målad och klar

Hejsan!

Torsdag den sista mars har det hunnit bli. Dagarna går med en rasande fart, och det är ljust längre tid varje dag. Så underbart det är!

Veckan går så himla fort när man är ledig någon dag extra tycker jag! Vi tackar påskhelgen för det denna gång.Snart är det ju helg igen, fast jag jobbar denna. Det gör dock inget, var ju ledig fyra dagar förra helgen.

IMG_4311

Jag är verkligen en minimalist. Inte jämt dock, men jag älskar verkligen Clean & Simple. Smarspakat och utan krusiduller. Vilsamt för själ och sinne. Så förklarar jag det med egna ord. 🙂

Här har jag målat en tavla med Heavy Gesso och akrylfärg samt en stencil. Jag är faktiskt sjukt nöjd måste jag säga! Blandade akrylen med Heavy Gessy för att få lite 3D-effekt. Man kan få det mycket tjockare då. Tavlan är 30×40 cm stor.

IMG_4305

Hur gör jag nu då? Har material till ytterligare två tavlor,
men jag kan ju inte ha likadana tavlor på varenda vägg i huset? Men fler bara måste det ju bli! 😉

IMG_4304

Ha en fin torsdag! ?

Detta är inlägg 59 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 15 november, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.