Tävlingskit!

Hej!

Under HighCoastScraps stora pysselträffar har man alltid en möjlighet att köpa ett kit. Det är en tävling kopplad till kitet och man får inte använda annat än färg och limprodukter när man skapar sitt alster. Det var endera kort eller layout denna gång. Jag valde båda, men om layouten blev lite misslyckad ska vi inte prata om kortet. 😉

Det märktes att jag var ringrostig och inte alls på topp på lördagen sas… Inga priser blev det och det var helt och hållet rättvist.

Här kommer layouten i alla fall.

IMG_4128

Även här använde jag Primas sprayer. Jag är så otroligt förtjust i dem! Riv och slit lite på pappret för att få den lite äldre looken och sedan spraya med en massa färg. Guld och mera guld. Jag saknar vissa färger, men som tur är finns de hos Scraphuset! 🙂 Kan hända att det blir några inköp framöver.

Förresten, visste du att man kan fylla på flaskan med vatten upp till två gånger? Om du inte tömmer den helt så finns det nog med pigment kvar för att ge bra färg. Så klart det blir tunnare, men helt klart är det värt det! De är lite dyra i inköp, men dryga och räcker länge. 

IMG_4129

Lite av min sällsynta handskrift. Borde öva mer på det, då det är rätt så roligt att ha text på sina layouter. Det är något som jag ha blivit dålig på under de senaste åren. Ordet fika stansade jag ut och sedan satte jag på ett lager med glossy accent. Blankt och fint blir det.

Skriver du mycket på dina alster? 

IMG_4131

 

Det var allt för idag!
Ha en fin Långfredag! 

Detta är inlägg 53 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 21 maj, 2018.

2 svar på ”Tävlingskit!”

  1. Jag tycker den är fin din layout. När jag höll på med scrapbooking skrev jag mycket förhand på mina alster. Nu blir det handskrift på vissa av mina målningar. Jag tror jag slutade med scrapbooking för att jag kände mig så bunden av ”motivpapper”, stansar och annat man kunde köpa. Men det är fint, det tycker jag. Kanske bara jag som blir för bunden när jag får färdiga saker i mina händer, därför tycker jag det ska bli en jätteutmaning att göra en pocketletter med färdigt material (den som lever får se om jag lyckas hålla mig och inte börjar tillverka eget). Utmaningar är ju bra!
    Du gör så mycket fina alster, beundrar verkligen din förmåga.

    1. Tack för fina ord Ann-Charlotte!

      Jag gör egna kort med. Stämplar och kladdar på med färg. Det finns ju inga rätt eller fel! 😀

Kommentera