När latheten segrar, månadens mål och fredagspyssel på gång

Sov som en liten gris på soffan efter jobbet. Så kan det gå. Med andra ord, det blev ingen simning i sportlovslediga Sollefteå. Gissar på ett fullt badhus, trots det fina utevädret. 🙂 Tar igen det till veckan.
 
Var så sjukt sliten i morse så jag skippade simma då med. Gårdagens styrkepass slet mer på ryggen än jag trodde. *jag orkar detta med, fast det är bedrövligt astungt och stången knappt kan vara kvar i händerna* 😉
Nu skall det bli taco till middag och jag skall sedan upp och pyssla! Jag ska göra klart ett Pocket Letter till Veronika samt organisera röran där uppe. Det är SJUKT hur jag kan rata ner med minsta projekt! Allt vräks ut och det ser ut som en stormvind. Det är inte bra med för mycket utrymme och alldeles för många projekt. Det är då ett som är klart… 😉
IMG_3886
Den osminkade sanningen. Efter ett enda litet projekt blev det så här. Hur fasen bär jag mig åt?? 😮
Har även några demonstrationer att förbereda till nästa helgs High Coast Scrap-träff! Längtar!
Tror det är dags att åter ta upp ”månadens mål” med pysslet förresten.
Finns det någon av er som har mål ang pyssel? 
På återseende!

Detta är inlägg 39 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 20 augusti, 2019.

1 reaktion på “När latheten segrar, månadens mål och fredagspyssel på gång

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.