Stämpelförvaring

averyellestampstorage

Detta eviga gissel! Just nu har jag stämplar överallt. De är i lådor, i en pärm med plastfickor, i sina originalförpackningar. Enkelt uttryckt, överallt.

Nu har jag beställt plastfickor, Avery Elle stamp and die storage pockets, från CiLi in Papers som de skall kunna bo i hoppas jag. Det skall bli spännande att se om det fungerar så som det visas. Är medveten om att alla mina ark inte kommer få plats, men då får jag klura på det sedan. Klippa isär arken går ju med.

Här är en liten video som visar hur det är tänkt att det skall se ut.

Dessa kan man sedan samla i en plastlåda.
Vore ju kalasbra om det fungerar. Alla stämplar på ett ställe kanske? 😀

Ha en fin dag! Det skall jag ha! 😀

Detta är inlägg 38 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 20 augusti, 2019.

4 reaktioner på “Stämpelförvaring

  1. Dessa plastfickor är toppen, jag använder dem sedan en tid tillbaka och förvarar nu både stämplar och dies i dem. Stora ark med stämplar delar jag i flera och har jag stämplar med matchande dies så förvarar jag dem i samma ficka med en cardstock emellan. Lycka till!

  2. Jag har också börjat gå över till dessa plastfickor och jag gillar dem! Köpte just flera för att kunna fortsätta gå igenom mina stämplar och göra i ordning förvaringen. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.