Pocket letter del 2 – Brevpapper

Jag fortsätter och berätta lite om Pocket Letter.

Det finns en kvinna som är, vad jag har förstått, ursprunget till detta. Hon heter Janette Lane och här är hennes blogg. Helt galet med inspiration och små tips. I detta inlägg förklaras det helt och hållet med både text, bilder och videos! Kika in om du är nyfiken!

Brevpapper då? Jag hittade då inga brevpapper på stan när jag kollade. Jo, endera barnmotiv, barnmotiv eller så var det barnmotiv. Jag är lite förbi den åldern då det kul med Kajsa Anka på brevpappren. Det är inte heller så kul att köpa de svindyra brevpapper som finns med fina kuvert. Typ en hundring för 5 ark och kuvert är över min budget. Speciellt med tanke på att man skall vika ihop dem till ett plutteformat. 😉

Vad gör man då? Jo, man beger sig ut på Pinterest och dammsuger efter gratis printables! Ladda hem och skriv ut!

Här är några exempel. Klicka på bilden så kommer du till rätt ställe, nämligen  http://sweetlyscrappedart.blogspot.se/.

 

Chair - Sweetly Scrapped

 

Crow - Sweetly Scrapped (1)

 

10-sweetlyscrapped

 

En annan lösning är ju att göra egna! Det kommer i ett inlägg framöver. 🙂
Kostar inte mycket och inget blir det andra likt! 🙂

De plastfickor jag köpte på Tradera är usla. Tunna och veka så jag kommer beställa nya. De får väl kosta lite till då, men det vore ju kul om de höll så att mottagaren får det helt i sin hand…

Ikväll har jag skrivit ett brev till en ny Pocket letter-vän. I morgon skall jag försöka hinna göra själva dekorationen. På vardagskvällar hinner man inte så mycket tycker jag. Hem och hus tar den mesta tiden, så det får bli helgpyssel.

Dessutom har jag min träning som äter en massa tid. Denna vecka har det dock inte blivit mer än några promenader då jag åkte på magkatarr. Lite för mycket stress som styrde magen till ruinens brant. Så nu försöker jag ta hand om mig och äta snälla saker. Läs rostfranska. Det gillar min mage, men inte min vikt! Till veckan har jag planerat in träning igen på full fart, så då rättar det väl till sig igen. 🙂

Detta är inlägg 32 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 augusti, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.