Pocket Letter

I måndags fick jag lära mig något nytt. Jag var ju sjuk och surfade runt på alla sociala medier jag kunde komma på i rena tristessen, och hittade då Camilla på Instagram. Där blev det prat om Pocket letter. Hö? tänkte jag. Vad är det? Brev i en ficka??

Typ så. 🙂

Man tar en plastficka som man i vanliga fall samlar typ Pokemon-kort i, tar ett gäng kort och dekorerar. Skoj värre! Vi bestämde att byta och idag fick jag hem detta fina! Roligast av allt är att man har med ett handskrivet brev i en av fickorna. Jag har inte skrivit brev på många år, och lite ringrostig var jag allt, men lika roligt som jag minns det. Fick till och med skrivkramp i handen. Det är beviset på att man numera mest sitter och knappar på tangenter va?

IMG_3863
Kolla kuvertet. Det är ju så man blir lyckliga av bara det! 🙂

 

IMG_3865
Den fina framsidan! Till miiiiig! 🙂

 

IMG_3866
Baksidan. Den fyller man med allehanda presenter! Till exempel små klistermärken, nåt gott att dricka osv. Vad man vill ge helt sonika. Jag blev överöst med småsaker som synes! 🙂

 

IMG_3867
                                   Detta var med i kuvertet med. Så sjukt kul!

 

Så igår kväll gjorde jag min absolut första pocket letter! I dag skickas den till Camilla, och jag hoppas hon ska bli nöjd! Camilla har en blogg där hon visar några av sina alster (bland mycket annat så klart).

Kan hända att detta blir en rätt bra kategori i min blogg. Urkul att få och lika roligt att skicka!

 

 

 

 

Detta är inlägg 31 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 8 december, 2019.

1 reaktion på “Pocket Letter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.