Pysslandet ikväll blev inställt

IMG_0239
Tindra i mysläge

 

Var ute och gick med hunden istället nu på kvällskvisten, och masserade sedan lite mage och rygg på henne. Tror hon har en dålig dag idag för det är ett sabla muttrande på henne. Muttrar och knorrar. Så där som bara Tindra kan göra.

Igår spontantömde hon en analsäck när hon låg och sov i mitt knä, och alla som har hund vet hur fördjävla illa det luktar. 😮  Man typ storknar och kjöjs. Så vidirigt luktar det. Fick fulla handen, men bättre det än att hon släppte det i soffan…

Jag blev lite orolig IGEN då det inte är så länge sedan hon hade inflammerade analsäckar. Det var ingen höjdare för henne, och hon behöver inte mer strul i sin kropp nu. Av det nya fodret blir det så otroligt lite avföring, så analsäcken töms nog inte samtidigt med bajset. Måste hålla god koll så det inte blir nåt elände där.

Blev lite hund och skitprat så här på kvällskvisten. 🙂

Tindra-nyklippt
En riktigt gammal bild på en svart hund. Idag är hon mer grå än något annat. 🙂

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.