Pysselabstinens!!

IMG_0095

 

Det har varit en massa som har hänt här hemma. Sjuk hund, jobb och en massa annat som har ätit upp all tid och energi den sista tiden. Speciellt energin är på minus på grund av olika orsaker. Vissa saker låg utanför min kontroll och andra saker fixar jag inte att trycka bort ur hjärnan ännu. Men det skall jag råda bot på hade jag tänkt!

I morgon är det jag som skall upp i pysselrummet och pyssla! Det är för mig rogivande att sitta där och starta upp olika projekt, och se om det blir s som jag har tänkt mig. Sätter på en ljudbok och bara njuter av skapandeprocessen.

Har en massa idéer som måste ut pronto! Tutorials att prova och tankar som skall präntas ner på papper.

Det är planen!

IMG_1505.JPG

 

Sedan måste jag börja träna igen. Ryggen börjar gnissla, vikten är inte så som jag vill den skall vara (för hög med andra ord) och jag äter åt helsike för mycket med slisk! Sockerråtta nummer ett är mitt mellannamn. Älskar allt sött som finns. Tyvärr.

Så styra till kosten och återuppta träningen är väl målet som jag har att jobba med. Kanske skall ta och göra en ny bok för att mäta medgångar. Motgångarna är såna man kan glömma. 😉 Att det är december är ju inget skäl att inte ta itu med livet. Snarare större ide då det är så sjukt med frosseri. Man kan mumsa lite om man gör av med en massa kalorier med. 😀

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.