Flaskkort med ficka för chokladkaka!

IMG_0113

I lördags då jag var på pysselträff med föreningen High Coast Scrap var det fyra olika föreläsningar. Då visades detta flaskkort som har en hållare för en chokladkaka. Jag blev så förtjust så jag var tvungen att göra en egen. Lite pilligt var det allt, och jag är alltid rätt så dålig på att läsa bruksanvisningar, så jag höll på att göra bort mig en sväng där. 😉

IMG_0115

Men till slut fick jag ihop den. Jag gjorde ett mycket, i mina ögon i alla fall, stilrent kort med embossad text och embossade julkulor. Dessa sattes fast med distanskuddar för att få lite liv i skapelsen. Jag kommer göra flera, för det var skoj!

IMG_0120

En helt perfekt present att ge bort tillsammans med en champagne/vin/glöggflaska nu under helgdagarna som kommer. Kanske en blomma med så är man verkligen på topp! 🙂

Nästan allt material fick jag i vinsten från You Do! Dessa kan Scraphuset ta hem om man pratar med Anette skulle jag tro. 🙂

Tyvärr hittar jag ingen tutorial ute på nätet, och jag vill inte ge ut den jag fick själv på demonstrationen pga upphovsrätt osv, så vi får väl se om den går att skramla fram på något sätt.

Tack för mig för idag! 🙂

 

6 reaktioner på “Flaskkort med ficka för chokladkaka!

 1. Så snyggt, å kul med en ficka för choklad. Kan ju hoppas på att du får ihop en beskrivning på hur du gjorde den för det vore kul att testa.
  Gillar dina julkulor, har du gjort de själv eller var de också en del av vinsten?
  Kram Cecilia

  1. Hej Cecilia, Tack för din fina kommentar! 🙂

   Jag har som sagt inte fått klart med en beskrivning på denna ännu, då det inte är min design. 🙂
   Julkulorna är stämplar från Reprint som jag embossade med genomskinligt pulver. Klippte ut dem och sedan fäste jag dem med distanskuddar.

 2. Tack för besöket i min blogg! Nu har jag suttit och kikat på alla dina fina alster – ååååå så mycket vackert du skapar ♥ Det tog en stund att vila ögonen på allt ditt scrapgodis. Tack för titten, vill gärna komma tillbaka.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.