Nämnd i bloggen The paper Crafting

TPC-COMMUNITY

Åh så skoj!! Jag blev hedrad med ett omnämnande i den stora bloggen The paper crafting, som håller koll på precis allt! Hur kul är inte det!! 🙂 Varför jag blev omnämnd är för att de hade hittat detta inlägg, med den altrade presentlådan jag gjort.

IMG_0053

Saxat från inlägget:

SVERIGE: GAVEESKE
Vi nærmer oss jul med stormskritt og da er det alltid flott med litt inspirasjon på veien. Mange har sikkert planer om å gjøre litt ekstra ut av gavene ved å lage gaveesker og da kan vi varmt anbefale et besøk innom Lisa i Sverige. Hun har laget en nydelig gaveeske, og selvom denne ikke er laget spesielt for jul kan man sikkert snappe opp noen gode idéer. Du finner Lisas blogg her: Scraplivet

 

*avdelning mycket glad* 😉

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.