Pyssla utan papper och planera sin träning

  
Sicken knäppskalle jag var igår. Glömde vita papper, tejp och svart penna. Åka på pysselträff utan sånt är ju bara värdelöst. Nåja, vi hann prata strunt, allvar och fika gott. 😉 

  
Tränade på gymmet efter att jag åkte från jobbet. Kommer troligen få träningsvärk i överkroppen. På onsdag måste jag ta ett underkroppspass. Hu så tråkiga de är! Men det går inte bara träna överkroppen heller. 🙂 

Idag står det lite jogging på schemat. Måste komma igång med det lite mera. 3 pass styrka och två – tre pass jogging. Låter väl genomförbart? 

Planen är måndag, onsdag och lördag styrketräning. Tisdag, torsdag och ev söndag jogging. Fredag vilodag. Skall klura på om det är genomförbart och rimligt. 

2 reaktioner på “Pyssla utan papper och planera sin träning

    1. Denna gång kunde jag göra lite, men inte allt jag ville. Lite irriterande. Men då får jag sätta mig här hemma istället. Fördelen med att pyssla borta är ju att då gör man det och inget annat. Hemma har jag ju 100 andra saker som hela tiden väntar. 🙂 Tur vi snart ses igen! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.