Onsdagen försvann i en rasande fart

IMG_0083

Jag skulle egentligen ha följt med maken då yngsta dotterns studentrum skulle tömmas, men då hon hade så mycket saker, samt att cykeln skulle hem, fick jag inte plats. Så jag var hemma med hunden och pysslade istället. Påbörjade en layout som jag nog färdigställer endera dagen.

I tisdags hade jag planerat att besöka en modevisning, men det blev inget av det. Ingen vanlig modevisning, utan en med plagg från 1800-talet. 😀

Här kan man dock se några bilder från den. 

Nu blir det jobb hela dagen och sedan skall jag träna! Jag har varit osedvanligt slö denna vecka, så nu är det dags att sparka sig själv i baken igen!

 

4 reaktioner på “Onsdagen försvann i en rasande fart

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.