Tisdag! 

Hej!

Finväder igår så klart. Jag jobbade ju. 😉

 

Igår var planen en modevisning, men det sprack. Är lite besviken över det, men annat kom emellan.

Istället planterade jag om småplant och pysslade lite. Det var åter igen ett bra tag sedan, men nu har jag bestämt mig för att ta upp det igen på allvar. Det skall bli roligt att få vara lite kreativ igen.

Sneak peak på alster som visas den 1:a maj

Så nu ska jag gräva fram pysselsakerna och börja fylla kalendern med mina bloggdagar, tema och planer. Skoj! Kanske det blir lite nyinköp med? Fast jag har saker som bör räcka i flera år. Host…

Jag är designer åt en butik som heter Scraphuset, och den ligger i Örnsköldsvik. Öppettiderna är oftast torsdagar samt en lördag i slutet på varje månad. De meddelas i bloggen.

4 reaktioner på “Tisdag! 

  1. Pyssel och scrapbooking… När mina döttrar bodde hemma hade de stora plastkistor fyllda av papper, pärlor, små tänger, band, limpistoler… Oj vad det pysslades! Ända tills de flyttade hemifrån! Det är fantastiskt roligt och kreativt! Och pysselgrejer kan man inte ha för mycket av! Kram

    1. Jag har sjukt med grejer. Ändå rensar jag med jämna mellanrum. Men har man varit designer åt ett gäng företag under åren dundrar det på. 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.