Lördag och jag var Wild & Crazy….

Igår gick vi på företagsmässan en sväng. Vi har rätt så många företag i vår lilla stad insåg vi. Full fart och fläkt var det.

Jessica Falk underhöll med show. Hon är mycket duktig och det svängde bra!


 

Jag var med i några tävlingar. Inte 1 x 2-frågor där man skulle trava runt till en hel hög med montrar och svara på 1000 frågor, sånt pallar jag inte. Men små enkla går kalasbra. En av dem var att svara på om Österåsens hälsohem serverar fisk. Ja, det gör de.  Det vet jag då jag själv ätit där, och den var mycket god kan jag meddela. 🙂 Det var den dagen vi var där och bakade surdegsbröd, en aktivitetsdag via mitt arbete.

 

surdegsbrod
Så här fina blir bröden om man har jäskorgar!

 

Tillbaka till gårdagen. Jag fick en påse skorpor av mamma från Emmas Skafferi. De är så otroligt goda!!! De finns över hela landet snart tror jag. Roligt är att Emma bor i  Junsele och har jobbat fram sitt företag till en succé trots en gäng med motgångar! Starkt jobbat och hon förtjänar en eloge! Så ni läsare jag har, leta reda på Emmas skorpors återförsäljare, köp en påse eller två, och avnjut dem med kaffe eller te. Ni kommer ej ångra er. De finns både som söta och salta skorpor. Vet att det finns skorpor som man kan avnjuta till en drink.

emmasskafferi
Emmas Skafferi

 

Vi var ner på stan en sväng då maken skulle klippa sig så vi passade på att fika innan på Bowlingens Café. Jag var i vanlig ordning vrålhungrig och valde en macka med brieost och salami på. Himmelskt god.

macka

 

Sedan började vansinnet… 

Jag travade runt på stan och väntade på Peter medan han fick en välbehövlig klippning. Hittade ingenting på någon affär. Jag var väl inte ute efter nåt heller i och för sig. Sista butiken jag travade in på var Hagbergs och Edsfors. En elektronikbutik.

Då var det kört. Efter lite velande kom jag hem med en Iphone 6 plus.
Hupp.
Hur gick det till??
Vem var det som förledde mig in i frestelsens land tro?
Min egna vilja skulle jag tro. 😉

 

IMG_0001

Begrip hur stor den är!!

IMG_0017

Så nu är jag ohyggligt nöjd!!

Det blev samtidigt skärmskydd, en pluska att ha den i samt trådlösa hörlurar. Så nu kan jag tvärtemot vad jag tidigare sa lyssna på ljudbok, samt faktiskt ha hörapparaterna på. Kalasbra!! Att dessutom kunna ladda hem en app OCH en ljudbok, utan att fundera på vad annat jag måste radera på grund av otillräckligt minne, är en ren och skär fröjd! Dessutom är det en skaplig kamera i den, så nu slipper jag släpa på andra kameror om jag bara skall vardagsfotografera. Nu är jag nöjd Anna, ang kamerafunderingarna. 🙂

Nu har jag dock köpstopp till 2025. Minst. Himmel vad det gick pengar igår. 😉

Idag skall jag göra något roligt med, men det berättar jag om i morgon. 🙂

Over an out!

8 reaktioner på “Lördag och jag var Wild & Crazy….

 1. Grattis till inköpet! Ibland måste man bara, helt enkelt.

  Du, jag funderade på om du vill vänta lite med att föreslå lördagstema så kan jag ta maj månad. Om du tycker det kom för plötsligt på, alltså. Vi brukar lägga ut teman någon vecka i förväg så jag kan sno ihop något i kväll i så fall. Nu är det dansuppvisningsdags och jag önskar verkligen att jag hade köpt ny kamera igår!

 2. Hahaha 🙂 Underbart Lisa! Du kommer säkert att vara jättenöjd, trots en plånbok som ekar lite ett tag, det är väldigt behändigt med mobilfotografering, det kommer man inte ifrån!

 3. Tack Karin!

  Du får gärna ta stafettpinnen inför maj så kan jag ta juni, om vi inte har ”sommarstängt” då alltså.

 4. Grattis till iPhonen, min iPhon5 vacklar och jag måste nog ut och handla snart, berätta hur nöjd du är när du haft den ett tag. Men är det inte att ha en halv tv i väskan? Går den ner i en normal ficka?

 5. Grattis till inköpen, jag förstår att du känner dig nöjd!
  Jag vill också ha en ny mobil, men kan inte riktigt bestämma mig, för i och för sig trivs jag ganska bra med den jag har.
  Den där mackan med brieost såg verkligen läcker ut!
  Kram, Ingrid

 6. Kicki, den är onekligen stor. Rejält stor. Bäst är att gå på en butik och jämföra. Ha den i handen och känna på den. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.