Lördagsbloggarna!

Det här med Blogg100 var ju helt klart inte nåt för mig. Jag ballar ur efter ett tag då det ska bloggas vareeeeenda dag. Så mycket spännande jag har ju inte att skriva liksom. Jobba, äta, sova, jobba, äta, sova och träna däremellan. Det är ju inte direkt upplyftande att läsa om. Så jag hoppade av som sagt. Men blogga vill jag ju.

Hur få mer inspiration då?

Jo, jag surfade runt för några dagar sedan och ramlade av en händelse in på en blogg som ledde till fler och jag fick se en mängd sköna nya bloggare (för mig alltså). Blandade åldrar, vilket medför en rikedom tycker jag. Är man i olika delar av livet, får man ju läsa om så mycket mer, än om man bara läser en viss typ av bloggar. Inredningsbloggar kan ju vara roligt. I typ fem minuter.

Lördagsbloggarna bloggar efter ett givet tema varje lördag, eller när tiden så finns. Detta tyckte jag lät så spännande att jag ville prova på, så från och med den 25 april 2015 ser ni ett inlägg varje lördag. Alla deltagare turas om att hitta på teman en månad.

Temat i april som jag hinner vara med på är: Nästa vecka och det är Wienerbrödslandet som har klurat ut det.

De andra bloggarna som är med är en salig blandning av olika människor i olika åldrar och olika intressen. Otroligt roligt att finna dessa bloggar!

Ikväll skall jag surfa runt och börja presentera mig hos alla bloggare! 🙂

Övriga bloggare:

10 reaktioner på “Lördagsbloggarna!

 1. Jag håller med dig helt om det roliga med att besöka olika typer av bloggar, blandade inriktningar, blandade åldrar, blandade personligheter. Jättekul att du hänger på lördagstema 🙂

  1. Ja det ska bli spännande Anna. 🙂 Jag gillar att man inte blir utslängd om man inte kan vara med en lördag av någon anledning.

 2. Hej Lisa! Vad trevligt att du är med och Lördagsbloggar! Jag är riktigt dålig på att göra till och med det och periodvis blir det inga lördagsinlägg alls. Men det är alltid roligt och inspirarande att läsa vad alla andra lördagsbloggare har hittat på på samma tema. Vi ses!

 3. Jätteroligt att du hänger med på vår lördagsblogg. Och länkat har du ju redan gjort till den som håller i taktpinnen för månaden! Vi brukar ju göra det :-). Jag fick hoppa över senaste temat eftersom jag var hos barnbarnen i Stockholm och det inte blev någon som helst tid över för datorn.
  Kram från Ingrid som var med och startade lördagsbloggen

 4. Vad roligt att du hänger med!
  Jag ska snurra runt här på din blogg och bekanta mig mera. Gillar din titel Srcaplivet!
  Blandat kompott i bloggväg är toppen, … blogg100 gjorde jag förra våren, men bröt handleden så jag bröt blogg100 också 🙂
  Uppskattade din presentation och tack för inspirerande kommentar! Ses imorgon blir det ju!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.