Hur kickar man igång blogglusten igen?

11074165_10205848905758022_5148034815726514757_n

 

Skall man helt sonika babbla på som vanligt, eller fundera ut olika teman för olika veckor? Ha olika teman för varje dag?

Detta är var jag funderar på just nu. Funderar och funderar. Har lite olika tankar, men vi får se vart de leder.

Jag har jobbat, tränat och jobbat de senaste veckorna. Jag gick med i en utmaning på Instagram som består i att det skall göras någon slags motionsform varenda dag under 22 dagar. Idag är det dag 21 av 22 så jag har bara i morgon kvar. 4 – 5  styrketräningspass i veckan har jag fått till, men nu är jag hur less som helst på styrka, så ikväll fick det bli annat.

Lejontämjaren

Jag och Tindra var på en långsam kvällspromenad i det fina vårvädret. Jag njöt i fulla drag. Hade samtidigt på ljudboken Lejontämjaren av Camilla Läckberg, så de vi mötte måste ju trott att jag var lite galen. Rätt hög volym på telefonen utan lurar.

Utan då jag inte kan ha både hörapparater och lurar samtidigt, samt att jag vill höra om det kommer någon bakom, eller om det sker nåt annat som är av vikt. Med hörselnedsättning får man tänka till lite. 🙂

Men det fungerar fint, och det är inte första gången jag har en babblande författare som pratar om ond bråd död som sällskap under motionsrundor.

Nu har vi landat i soffan så jag skall koka lite te och göra en macka.

Over and Out!

3 reaktioner på “Hur kickar man igång blogglusten igen?

 1. trevligt att titta in här hos dig Lisa 🙂 Det verkar vara många som provat på blogg 100 men glömt nån dag eller gett upp pga att det inte kändes realistiskt. Jag försöker göra 2-3 inlägg per vecka. Mer har jag svårt att hinna med, dessutom tycker jag om att jobba lite med texten så det får hellre vara två inlägg som tar lite tid än ett snabbt inlägg per dag. Jag hängde på temalördag och det gav mig inspiration. Det är ett femtontal bloggare och en i taget hittar på tema för en månad. Inga krav inget tvång, hinner man inte på lördagen kan man göra inlägget en annan dag och hinner man inte alls så gör heller inte det något. Man lägger in alla som deltar i temainlägget eller nån annanstans på sin blogg och länkar särskilt till den som står för temat. Det kan ju vara ett sätt att ”kicka igång” blogglusten 🙂 Du kan väl hojta till om du vill hänga på? Jag är en av de senast tillkomna.

 2. Tack för kommentaren!
  Blogg100 var trevligt. I två veckor ungefär. Sedan började det bara kännas som en press. Press gillas inte då det i mina ögon skall vara lustfyllt att blogga. Har mer och mer plockat bort saker som inte känns helt ok.

  Man har nog med tvång på vardagarna med arbete, hus och hem, så fritiden är ett Nono med tvång. 🙂

  Jag har anmält mig till lördagsbloggen. 🙂

 3. Hej Lisa!
  Kul att du vill vara med och lördagsblogga 🙂 Du verkar ha bestämt dig, så jag lägger till dig på listan 🙂
  Har skrivit in en liten beskrivning hur man ska göra… under fliken Lördagsbloggare… så här står det:
  Det kan vara bra att kolla runt lite hos några av deltagarna för att se hur hur vi lägger upp våra lördagsteman. Det är bra att du har en lista med övriga deltagare – med länk, så det är lätt att hälsa på dem… den kan du ha i samband med varje inlägg, eller som jag under en egen kategori/ sida. Man berättar i inläggen vem som bestämmer månadens teman och länkar dit.
  När du bestämt dig om du vill haka på så skriv en kommentar hos mig eller någon av oss andra,så lägger vi till dig på listan… kommentera gärna hos övriga och berätta att du är ny deltagare.
  Lycka till!
  / Anki

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.