Saker som står på stickönskelistan…

Färdigställa ett gäng av mina ufon vore bra. Har dragit på mig fyra tror jag. Minst. 😉
Lite lätt rörigt då man gör så. Samtidigt så planerar jag ideligen nya projekt.

10929963_10152750645483479_1249508862046849272_n

Mönsterstickade strumpor står på agendan bland annat. Köpte ju rent ullgarn i olika färger, så de skall jag se om jag kan få till någon slags stickfasthet i, samt sedan leta reda på ett mönster i någon av de böcker jag har köpt. Vore ju ytterst roligt att själv få klura ut maskantal osv. 🙂

En mössa som jag hittade hos Nines Design vill jag göra. Finfin!! Gratis mönster finns där. 🙂

Sedan hade jag velat testa färga eget garn. Bara för att man kan. Det får i så fall bli ett sommarprojekt tror jag. Sommarstugan vore nog ett ypperligt ställe för det. Men vad jag har läst mig till tar det en sabla tid, så det kan ju hända att jag utnyttjar de butiker som säljer handfärgat garn med. 😉

Sedan hittade jag Ravelry. Då var det riktigt kört….. Mönsterparadiset No 1. Väldigt mycket är dessutom gratis!! 🙂

Annars har jag jobbat hela dagen, drog till gymmet och slet lite innan jag åkte hem och hamnade i soffan.

Nu tar jag med en ny bok till sängen och kojar tror jag. 🙂

Detta är inlägg 14 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 22 augusti, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.