Ett snabbt inlägg får det bli…

Fick hem boken från adlibris idag!! 🙂 Har fyllt i dagens mat och träning. Skoj!

Var dum nog att åka hem direkt ifrån jobbet idag, istället för att dra direkt till gymmet. Den tabben gör jag inte om. Herregud så mycket folk som tränade vid sex på kvällen.

Så hädanefter blir det endera direkt på morgonen klockan 06:00, eller så får det bli direkt efter jobbet. Det sura är att jag bara kan träna på onsdagar eller fredagar på morgonen, och jag jobbar ofta från sju. Det betyder tidsbrist. Men skall se om jag kan få vissa arbetspass bytta till en senare tid. Går det schemamässigt vore det ju kalasbra. 🙂

En annan aspekt är att hela kvällen försvinner. Det tar ungefär 1,5 timme inkl. uppvärmning och mitt pass. Tio minuter dit och tio hem. Det är nästan två timmar. Jag har inte gjort ett skvatt idag. Inte blir det nåt heller, för nu ska jag duscha efter att ha fikat lite och sedan blir det sängen bums. Klock-aset ringer 05:00 i morgonbitti.

Slet på bra med ryggen idag så jag kommer ha en fruktansvärd träningsvärk i ett par dagar nu. Tur låren har släppt. Alltid något. 😀

Nu får det bli dusch och säng!
Tröttmössan säger god natt.

 

Detta är inlägg 12 av 100 i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 18 augusti, 2019.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.