En dag som inte blev som det var tänkt.

IMG_0003

Idag skulle jag egentligen varit i Örnsköldsvik och demonstrerat Martha Stewarts färger samt lite andra färger, men det gick ju inte alls. Detta då yngsta dottern fick åka ambulans in på sjukhuset inatt. Knät låste sig och det gjorde av förklarliga skäl förbaskat ont. Så in med plingplongtaxi för smärtlindring, röntgen, sova, koll, sova, osv osv.

Vi kom hem 12 timmar senare med ortos, dvs. en stor benskena, smärtlindring och kryckor.
En skruttig start på sportlovet. 🙁

Men nu jobbar vi på att det ska bli bättre.

Ikväll är jag så otroligt trött att jag är glad om jag hinner se hela Morden i Midsomer innan jag somnar.
Tveksamt gott folk… 😉

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.