Drömma kan man ju…

(**)(**)(**)(**)(**)(**)(**)

Vandrar fortfarande i Pinterest underbara värld. Livsfarligt skulle jag vilja påstå. Hittar grejjer jag vill ha ideligen och vill helst strippa huset totalt. Detta går ju nu inte, så jag får väl göra det bästa av situationen.

1002
Finns på Jysk!

Skall iväg och köpa på mig lite plastbackar framöver för att se hur jag på enklaste sätt skall kunna styra till de skrymslen och vrår vi har här hemma. De är många törs jag påstå… Med fyra kattvindar, varav en har en så sjukt kort dörr att man slår i skallen om man inte är varsam, har jag ju lite att påta på i. Den dörren skulle jag i alla fall vilja byta ut, så att man kan gå IN utan att gå som en ostkrok. De är rätt kalla vintertid, då de är stängda jämt och inte har någon värmekälla.

4446a203b9a03a2dcedc71e7374296a2
En källarförvaring som heter duga!

Sedan har vi ju 75 kvadrat förskräcklig källare att ta itu med. Pust! Så här skulle jag kunna tänka mig att ha det där nere. Dit är det långt så att säga. Brutalt långt.

Just nu renoverar maken vår husvagn, det går framåt och jag hoppas den blir klar så att jag kan få städa ur den och att vi hinner dra en liten repa innan den skall in på vinterförvaring sedan. Vi har bokat plats så det är i alla fall klart. Mitt projekt blir att sy nya gardiner och överfrag till sofforna. Det blir ju inte det enklaste då de asen är böjda i hörnen. Exakt hur jag skall göra har jag inte löst ännu, men det lutar åt att klippa sönder de tyg som sitter på nu och använda som mall. Men de böjda… Hmm.

Byrå
Finns på Jysk!

Denna skulle jag kunna ha mitt smink i, istället för utspritt över flera neccesärer! En vit så klart!

Nu skall jag skriva på lite skoljobb, fast det är roligare att organisera och planera!

😀

Over and out!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.