Oj så länge sedan…

Jag vet inte vad som har hänt men jag har visst lyckats glömma bort bloggen.

Blir tveksam om jag ens skall ha kvar den då jag inte bloggar, eller om man skall ”skärpa” sig och ha den kvar. Men skärpningarna brukar sällan fungera. Det är likadant med mitt pyssel, som endast ger mig ångest och stresskänslor över att jag MÅSTE pyssla annars är det ju ingen mening att ha kvar sakerna osv. Jada jada jada. Muller i huvudet men inga beslut tas.

vinterbild

Äntligen kan vi väl säga att våren är på väg va? Solen smälter snön i en rasande fart nu och jag jublar varje dag jag ser att den krymper. Nu vill jag ha sol, sommar, gräsmatta och löv i träden. Ser fram emot att plantera ett par penseér och se dem växa till. Är lur på om jag ska ta bort bärbuskarna eller på om de ska få vara kvar. Vi har inte bestämt oss. Vi vill i alla fall i framtiden ha en paviljong. Och en altan. Och en ny bro, farstukvist för er sörlänningar. Mycket vill vi, men det får vänta några år till då jag ju studerar fortfarande och måste ha alla slantar till överlevnad. 😉

.

Jag jobbar extra på apoteket nu och jag stortrivs. Pluggandet har börjat igen efter att praktiken är klar och det är på gott och ont. Det är otroligt hur fort man kommer ifrån att sitta med näsan i böckerna hela tiden.

Idag har jag i alla fall suttit på föreläsning och försökt pränta ner på papper det viktiga. Vi hade en bra föreläsare som var kort och konsis. Ingen som pratar i all oändlighet om allt annat. Jag har viktigare saker för mig än att lyssna på en massa trams. Jag tappar intresset fort om det pratas om saker som är, enligt mig,  ointressanta och helt utanför ämnet. Då börjar jag fundera på vad vi ska laga för middag, att jag måste komma ihåg att skriva in det och det i kalendern osv.

.

Just därför lyssnar jag inte på ljudböcker heller. Det går för sakta och jag tröttnar nästan direkt. Jag tycker om känslan av att ha en bok i mina händer. Att själv få bestämma lästakten, och tro mig, det går fort. För fort faktiskt, då jag är specialist på att skumma förbi de partier där det inte händer nåt. Dumt, men det är som det är. Min hjärna vill väl ha nåt intressantare att sysselsätta sig med.

.50nyanser

.

Jag har läst sexböckerna, ja jag kan inte kalla det annat. 50 nyanser av honom och de två efterföljande. Den första boken svimmade jag nästan av. Det var ofantligt ingående sexuella beskrivningar av sadomasochistiskt sex. (Jefla svårstavat ord, fick googla lite och är inte säker på att det blev rätt ändå!) Det jag gillade med den första boken var det psykologiska spelet. Sexscenerna bläddrade jag förbi rätt så snart. Har man läst ett par av dem så har man läst alla. Eller så är det jag som är konstig och är helt ointresserad av sex i bok. The real stuff slår sådant med hästlängder liksom. 😉 Tyvärr bleknade böckerna i nummer två och tre. Kändes som att jaha, då vet jag det.

.

turkoskök

.Har börjat att städa upp i stökhuset med. Turkos är en färg jag gillar och det fick bli det i köket igen. Putsat av de skitiga fönstren med. Hu så äckliga de blir under en vinter.

.

kokssoffa

.

Vår kökssoffa fick ett nytt tyg med, i grått. Blev rätt så bra om jag får säga det!

.

turkosvaska

.

Var lite modig för ett par veckor sedan och beställde en väska på Ebay. Från Korea. Idag kom den! Den var inte turkos som på bilden utan mera knalligt petrolgrön. Först tänkte jag nåt liknande med Men Dra Åt Helvete!! Fan vad ful. Men det var väl för att jag sett fram emot min T U R K O S A väska. Inte nån giftgrön sak…………………….

Mutter och morr

Har i alla fall bestämt mig för att den får gå an. Tills jag hittar min perfekta handväska. Nån dag ska jag hitta den. Men det kommer ta tid har jag insett.

Orkade du läsa ända hit gjorde du det bra.

Over and out

 

 

1 reaktion på “Oj så länge sedan…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.