Kass bloggare…

Ledsen att jag är så usel att blogga nu, men det enda jag gör är att plugga. Som vanligt med andra ord. 😀

Men jag har åter en tenta på fredag och ämnet är lite jobbigt, butiksekonomi. En sån där grej jag är kass på helt sonika så jag får slita lite ont med det. Jag pluggar på dock och hoppas på att saker skall sätta sig på plats i sinom tid. Tentan jag skrev i fredags gick så där. Jag kunde inte allt och det retar mig som fan. Missade två frågor som jag helt sonika inte kunde. Urk. Jag har iofs halvt orealistiska krav på mig själv tror jag. Ska promt ha full pott på allt, och det är ju i det närmaste omöjligt. Man kan inte kunna allt som en polare uttryckte det. Hon e DÅKTÅR, och då får man väl lita på det. 😀  Man kommer alltid behöva hjälp och stöd av andra. Alltid finns det de som kan mera, har mera erfarenhet.

Jag kastar mig ju ut i nåt nytt nu, fast ändå inte, men ändå helt olikt det jag hitintills gjort. Det tar på skallen lite.

Har bestämt mig för att försöka vara lite produktiv pysselmässigt här hemma i kväll i alla fall.

Igår jobbade jag extra på jobbet. PHU vad jag fick slita ont!! Att sedan alla inte drar åt samma håll var väl en bidragande orsak. Jag är van att vi hjälps åt, att om jag ringer så kommer det någon direkt. Så jobbar vi nattetid, just för att det skall flyta på så bra som möjligt. Tur en av tjejerna var hjälpsam, annars hade jag gått bet. Jag har ju inte jobbat på så länge, mycket hinner hända då. Men lön för mödan fick jag då jag sedan fick veta att natten började lugnt i alla fall.

Nä, dags att börja räkna marginal och påslag. Har inte glömt allt sedan förra kursen, men måste fräscha upp de kunskaper som satte sig då. Repetera, repetera och åter repetera.

Ha en fantastisk dag gott folk!

Kommentera