Fullt ös idag!

Både från himlen och från mig!

Vi börjar med gårdagen.

Jag tog Tindra på en långpromenad. Det behövde vi båda. Var ute i skog och mark i nästan två timmar! Så skönt! Plockade lite blåbär och mumsade det med mjölk då jag kom hem.:D Tindra gick i vanlig ordning före och nöp de största bären.

Långpromenaden skall vi göra om i morgon, bara det vill sluta regna någon gång, för hu så det har vräkt ner idag. Men vi har inte haft så jättemycket regn innan under ett tag, så det var nog välbehövligt. Men jag skall erkänna att det luktar lite höst i luften redan. Vi skall dock ta en annan runda i morgon, för nu virrade jag in mig nåt galet som vanligt. Jag vet inte vart vi skall gå dock. Uppemot Vemyra tror jag, men sedan då? Jag hittar ju så dåligt här i stan. Jag vill kunna släppa lös henne så hon får remma på själv med. Men jag vill  inte träffa på en massa hundar, då jag inte litar på att Tindra lyssnar på mig till 100%.

Idag träffade jag Pamela för lunch och babbel. Vi babblade lite skvaller och mera allvar. Drällde runt på stan med och jag shoppade lite. Jag som förbanne mig inte har råd. Jaja, det ordnar sig nog. Men nog är det konstigt att jag gärna förtränger sånt. 😉

Jag var till tandläkaren med. Inga hål denna gång heller. 39 år och aldrig haft ett enda hål. Bra gaddar kan jag tro. 🙂 390 spänn kostade det. Så en tvåhundring/år. Det är inget att bråka om.

Idag fick jag tag på alla böcker, hoppas jag, man blir lite förvirrad då en del böcker återkommer i listan och alla nummer är olika på alla böcker. Jaja, nu skall det vara fixat i alla fall och jag behövde köpa en enda till ordinarie pris. Tack för det! För fasen vad dyrt det är ändå. Dessutom vet jag med mig att låna på bibliotek är sisådär. Man får bara ha den i 14 dagar, snålt kan jag tycka.

Nu skall jag packa pyssel, för jag och Karin skall ses för lite pyssel ikväll! Det är aplänge sedan, så det är hög tid! 🙂 Skall packa ner foton och lite saker att altra. Nu vill jag komma igång med allt mitt fina material från Scraphuset som ligger och skriker åt mig. 🙂

Hej hopp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.