Time Flies

Hej hopp!

Freeeeeeeeeeeeeeedag idag! Jag går dock på och jobbar helgen. Skall ta itu med hemmet lite idag, det ignorerade jag igår. Maken och ett av barnen åker till sommarstugan och vi andra två är hemma och jobbar ihop stålar. Rättvist? Well, det kan ju diskuteras. 😉

Time flies ja… Jag får lite hicka när jag inser att jag snart blir 40 år. Det känns sisådär om jag ska vara ärlig. Förtio. 4 o. Ska det vara nåt det? Det är den ultimata (??) vuxenåldern. Inget går att skylla på ungdomligt oförstånd efter den dagen.  Suck.
Gjorde en liten layout om det i alla fall. Stl 8,5 X 11.

Scraphuset.se! Mitt enda designuppdrag nu! Stolt! 😀

Denna gång har Cameon fått jobba hårt! Jag skar ut klockan som man ser under fotot! Roligt värre!

Klockan har Pia gjort, besök gärna hennes blogg!
http://pia-design.blogspot.se/

Skar ut blomman med, i tre olika storlekar och satte samman den med en brad.

 

Jag inkade in det fina Canvasmotivet med distressdyna! Dessa saker gav mersmak! Köp om du har möjligheten! Du finner dem här.

Bazill White
GCD – Heather Tozzi – Splendor – Navy Flora Paper – Baksidan
Brad – MME – Follow Your Heart – Be Amazing Decorative Brads
Distress Stains – Walnut Stain

Ha en trevlig helg!!

2 svar på ”Time Flies”

Kommentera