Alster från High Coast Scrap

Jag fortsätter visa alster från helgen. Detta var det tävlingskit vi fick köpa vid anmälan. Så snyggt så! Vi skulle endast använda material ur det förutom lite färger, utstansat osv. Jag stansade hej vilt en massa blad och blommor.

Återupptäckte mina Retropunchar. Jag har både large, medium och small och jag har använt large och small här. Satte även på glossy accents, ett 3D-lack, för att få till vattendroppar, du ser dem längst uppe på layouten. Rätt så enkelt sätt att skapa lite effekt som inte syns direkt men är där ändå.

*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*^*

I går var jag en flitid donna! Badade hunden och klippte ner henne totalt. 9.8 mm päls har hon nu  på kroppen. Så skönt så! Nu dras det in mindre med grus och Tindra är helnöjd! Fick städa igen. Jag dammsuger minst två gånger om dagen nu. Det är sjukt vad det dras in grus!

Sedan bjöd vi svägerskan och svågern på middag. Jag gjorde en klassisk 80-talsrätt. Flygande Jakob, ris och en grönsallad. Å mums vad gott! Fettigt så det förslår, salt med bacon, sött med bananer och kryddigt med kycklingen. 😀

Idag ställde jag mig däremot på vågen och insåg att om jag på nåt vis ska ha en chans att kunna visa mig på en strand utan tält i sommar, får jag nog göra nåt drastiskt åt min lekamen. Jag har gått upp fyra kilon sedan i julas. Hmm… Jag tror att hälsporren har en stor del i detta då jag inte alls kan röra mig som jag brukar göra. Alltså får jag fixa med kost så länge. Å det börjar förbaske mig NU!

4 reaktioner på “Alster från High Coast Scrap

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.