Turkost överallt…

Åh, turkos är för mig en vårfärg. Eftersom våren nu är på intågande så har jag införskaffat lite nytt till köket.

Jag var på stan med mamma och vi snurrade in på Nål och Tråd. Jag hade sett att de hade köpt in tyg och jag ville ha en bit. Egentligen ett limegrönt till min ateljé, men detta turkosa fick följa med hem också. Ett par tre timmar efter att jag kom hem så hade jag sytt alltihopa till tre fönster. Me like. Jag kan definitivt tänka mig kappor i fler fönster, för hujeda mig så smidigt det är!! Jag är rätt så less på dessa paneler om jag ska vara ärlig.

Grannbutiken Skattkistan hade en hel del turkosa inredningsdetaljer som jag genast plockade på mig. Vaser för lite och inget, en liten gratängform som fick bli ljushållare samt lite vitt grus.

Sammanlagt tror jag att jag kostade på köket hela 300:- och fick det vårigt och fint! Rätt så billigt tycker jag!

Ateljén fick detta gröna tyg.

2 reaktioner på “Turkost överallt…

  1. Så snyggt!! Den turkosa är underbar och även den lila! Gillar kappor men kan inte ha dem, solen ligger på så mycket under sommaren att vi skulle bli kokta om man inte kunde dra för.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.