Vad är det för dag idag?

Jag blir helt dagavill när jag har jobbat helg och gått av. Jag vet aldrig vad det är för dag!

Idag stormar det igen. Man får vara glad om takpannorna ligger kvar på taket och att fönstren inte blåser in. Hugga vad det knakar i hela huset. På tal om fönster, vi har nu bestämt oss för tillverkare i alla fall. Så nu blir det fönsterbyten i sommar.

Idag är det då tisdag. Hela min lediga dag försvann i jobbets tecken tror jag. Jag skall på två möten, precis lagom för att jag knappt hinner med nåt annat. Först är det APT, för att avtacka vår chef, och på kvällen har vi schematräff i nattgruppen. Hur fan nu det skall gå. Fyra viljor och fyra scheman som skall sammanfogas till ett. Spännande. Eller inte.

Mellan mötena måste jag städa det stökiga huset. Det är fantastiskt hur det kan förfalla så fort! Just nu är det som ett grustag inne, då det sandas rätt friskt utomhus. Både vi och hunden drar in rätt så bra. Sedan syns det mesta på mitt golv med, men det skiter jag i. Golvet är fint och då får jag väl dra runt på snabeldraken ett par varv extra då. 😉

Jag är så glad att jag tog tillfället i akt att komma upp på brukshundsklubben igår. Nu har vi nog bestämt att vi skall träna på lördag förmiddag med. Jag har letat reda på lydnadsettan för att se om det är något för mig och Tindra. Vi får se vad jag kan få lära mig av de andra tjejerna. Det är ju det som är så bra med att träna med andra. De kan ju lära mig med. Hehe!

Nä, dags att starta dagen och hä ut sig i blåsten.

Ha det gott!! <3

Ett svar på ”Vad är det för dag idag?”

  1. Ja, det var roligt igår fast vi gjorde så lite…:) Men alla skötte ju sig så bra så:):) ser fram e mot lördag, tänkte träna med Börje då oxå:) och e v med Slash 🙂 Kul att du funderar på lydnadsettan, det är jag säker på att ni fixar!!

Kommentera