Minns ni Önskelistan igår?

Well, den är som slut nu. Tom. Borta. Finito. Målet är uppfyllt. Just för att Cameon är inköpt.

Jomensåatte……. SKITNÖJD!!! 😀

Igår natt fick jag se ett mail från Scraphuset.se om att de sålde en valfri vara 25% billigare under gårdagen, för att fira den internationella kvinnodagen. Jag var snabb som en vessla och kontaktade Helena som jobbar där. Gäller det även Cameon?? Lät ju som lite halvotroligt då det är en redigt dyr produkt. Jo då! Det gällde den med! Jamen vad tusan, inte går det att vela då!

Jag skyndade mig att klicka i webb-order! Tjoho! Kontaktade svägerskan för att skryta lite och hon frågade genast om jag hade ringt hennes sambo. Njet. Men det gjorde jag. Han var uppe i Ö-vik och jobbade och kunde lösa ut maskinen, och ta med den hem. Så typ fem timmar efter att jag la ordern var den hemma på Ringvägen. Oh Happy Day!

Jag har natuuurligtvis hunnit testa den med. Efter lite klåpartendenser som jag lyckades med, skar jag ut snygga bokstäver och små fjärilar. Har letat filer som en idiot, men jag är lite kass på det hela så det tar lite tid innan jag begriper mig på apparaten tror jag.

Jag gjorde mig en plastmapp där jag nu skall förvara alla betyg, stipendier och kursbevis. I ordning. Laminerade innan jag klistrade fast det på själva mappen.

Är jag inte duktig nu mamma?? 😉

Så då fick jag använda ytterligare en maskin ur min maskinpark. För nog är det en park alltid. Just nu i skrivande stund har jag ett gäng stansmaskiner.

I ordning:
Sizzix orginal – en gammal mackapär jag köpte för typ 8 år sedan tror jag. Minst. Bra grej!
Quickutz tång, en råååsa – har ett gäng år på nacken med. Super för småpill!
Epic 6 – relativt nyinköpt. Max ett par år gammal. Jefla bra den med!
Sihlouette Cameo – Och nu dyrgripen som skär ut grejjer.

Life is good.

 

8 svar på ”Minns ni Önskelistan igår?”

  1. ÅH va härligt!!
    Själv kommer jag nog aldrig ha råd med så där dyra maskiner så jag är jätteavensjuk på folk som har dom…fniss…
    Kram Malin

  2. Vad smart gjort. Fick också mailet, men inte tänkte jag på det 🙂 Vad mycket kul du kommer att ha med den nu.

  3. Wohoooo!!!! Grattis!!!! Visst är det kul… svgcuts.com är en bra sida men om du söker på svg och sen bilder så hittar du MASSOR med gratisfiler! Jag har hittar hur mycket gratis som hellst även på ”betalsidorna”. 😀

Kommentera