Önskelista och lite plugg

Just nu har jag en enda sak på min önskelista och går allt som jag vill blir den förhoppningsvis min inom kort! För jag SKA ha en, så är det bara! Jag håller på att försöka sälja av lite saker så att jag skall kunna köpa den. Men eftersom jag är en hamster av mått när det gäller pyssel, och ogärna vill bli av med alla stansar och sånt, tar det lite tid. Måste liksom överlägga med mig själv innan jag säljer.  Fast jag vet att jag borde, för att ha en maskin som skär ut precis ALLT är ju trehundra gånger mera ekonomiskt än att ha en miljon grejjer för två-trehundra spänn styck. Så säger ena hjärnhalvan. Den andra säger spaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaa på allt. Hmm. Ekvationen går liksom inte riktigt ihop då.

Ja, en dyr hobby har vi scrappare allt..

Vad har du på din önskelista? 

Igår städade jag vårt lilla kråkslott, åtminstone nedervåningen. Och halva källaren. Övervåningen tar jag imorgon förmiddag. Skitgöra. Jaja, det blir fint efteråt och jag känner mig nöjd. Sedan skall jag sätta mig och scrappa dagen lång. Jag har två designpaket som ligger och väntar på mig. 😀 Roligt, för de passar mig som handen i handsken faktiskt. Jag skall leta reda på bra bilder bara.

Igår fick jag äntligen tag på Hola Folkhögskola med, så de skall skicka mig de betyg jag behöver för att kunna ansöka om att läsa Naturkunskap B. Underbart!! Då har jag det jag behöver för att sedan söka vidare. Vad det blir får jag avslöja en annan dag, då jag inte är 100 % säker ännu. Spännande skall det då bli i alla fall! Natur läser jag medan jag jobbar då det bara är en 100 poängskurs på distans, via Reveljen i Sollefteå. Att det dessutom är ett ämne som intresserar mig, gör ju det hela så väldigt mycket enklare. Hade det däremot matematik jag skulle behöva plugga vette tusan… Obegripligt i mina ögon.

Over and out!

 

3 svar på ”Önskelista och lite plugg”

  1. Spännande med utbildning!

    Jag har ju min craft robo som jag tycker är toppen, men vissa saker är smidiga att ha – kantstansar t.ex. Om du har någon cirkelstans eller liknande du använder ”jämt” så spara den också, för det är ändå rätt smidigt att inte alltid skära ut (och ta med till pysselträffar).

  2. Min önskelista ser exakt ut som din,och jag har också svårt att göra mig av m saker. Skulle jag sälja min CB med dies skulle minst halva summan vara i land på en gång, men kan jag sälja nää. Kan vara bra att ha 🙂 hoppas du ifår den till slut:)

Kommentera