God Morgon Världen!

Ja, mina bloggläsare då i alla fall.

Idag har jag som vanligt en diger lista. Eftersom jag har varit osedvanligt slö senaste veckorna så har det hopat sig med arbete här hemma. Huset ser rent av förskräckligt ut. Sitter med kaffemuggen och hoppas på att kvickna till så skall jag gå ut med hunden och sedan fundera på hur mycket jag skall hinna med. Det är fint väder ute så vi blir nog ute en stund.

I veckan som var så gjorde jag en test av min lamineringsmaskin. Först trodde jag att den var tvärdöd. Luktade bränd elektronik och den blev kokhet. Drog ut och blev lite halvskraj. Efter att den svalnat testade jag igen. Jag resonerade så som att om den började brinna fick jag väl helt sonika kasta ut den. Men den fungerade. Hihi!! Nu har jag massor med projekt som skall genomföras bara!

Resultatet?

Igår var jag på stan och passade på att köpa white board pennor. Så nu är den till en viss del ifylld faktiskt. Kan vara bra att ha den så kanske jag slipper de dagliga frågorna: ”Mamma, vad blir det för mat?” Det kommer även bli så att det kommer stå ett namn på vissa av dagarna, då får barnen laga middag.

Nu längtar jag efter att Hanna kommer hem. Hon har varit på läger med G.U.D, det är Svenska kyrkan som har ungdomsverksamhet och de är just nu i Östersund. Nästa vecka åker hon iväg på nästa läger. Då är det konfirmationsläger på gång. Tyst och tomt hemma utan det ständiga tonårsfnittret från rummet. Är det så här det skall bli då de flyttar hemifrån?

Barn idag använder Skype som ett chattprogram, men de snackar med varandra istället för att skriva så som brukligt är. Vi satt i telefonen vi. En och en. Om man inte tjuvringde till heta linjen förstås. 😉

Nog om detta! Dags att promenera hunden, skriva en lista och starta tvätt, disk och städmaskinerna! Ha en bra dag!

 

3 svar på ”God Morgon Världen!”

  1. Åh, vilken bra idé! Jag har en kompis som är så duktig och skriver veckomatsedlar, men på vanligt papper. Det här är ju en jättefin present till henne! 🙂 Och så får jag använda min lamineringsmaskin lite också 😉
    Ha det gott!

  2. Vilken smart idé! Man kan ju göra en massa olika listor. Jag har ju haft en maskin jättelänge, men den blir inte mycket använd. Ska bli ändring på det nu.

    Kram

  3. Men så smart! Så har jag aldrig tänkt att jag kan göra, en matsedel som man skriver på med white board penna… Jag har scrappat 6 veckor i taget, jag. Det är sjukt klurigt att komma på all denna mat på samma dag… Smart, smart!
    Ringt till heta linjen, det har jag också gjort! Sjukt kul! Vilka flashbacks… 😆

Kommentera