Mål för pyssel!

Jag har så många mål och planer för årets pyssel! Detta skall bli det år då jag skapar allt det jag har velat. Utvecklas och lär mig nya saker!

Jag spaltar upp det så kan jag gå tillbaka och se vad jag lyckades med.

 • Månadslayouter.
  Jag skall försöka få till en dubbelayout varje månad som en slags dokumentation/dagbok för året. Samla ihop bilder och scrappa dem helt sonika. Albumstorlek: 8,5×11
 • Delta i mer utmaningar och tävlingar.
  Jag tävlar för lite. Det är väl därför jag aldrig vinner nåt heller. ;-)Skall göra ett försök nu i alla fall. Ev slå mig in på den amerikanska marknaden lite. Om jag hittar några ställen som scrappar på enkelt vis då. Det är inte det lättaste att finna faktiskt. Tror jag är i minoritet.
 • Receptalbum.
  Jag har tänkt att göra några album med recept. Jag saknar uppe i stugan bla. Där har vi ingen ugn, bara grill och gasolspis, och jag vill ha ett album för sommarstugemat som är enkel att laga till. Då pratar vi inte om den urtråkiga vardagsmaten då… 😉
 • Fotografera
  Jag måste börja fota mera, så jag tänkte se till att den lilla kameran alltid finns tillgänglig i handväskan. Kanske jag kan få till lite mera bilder då?
 • Städa datorn
  Jag har galet med bilder i burken som måste brännas ut på skiva. Bilder som måste redigeras och skickas på print. Program som måste organiseras. E-böcker som måste organiseras och ev skrivas ut. En blogg som behöver ny fräsh look.
 • Kort
 • Jag behöver skicka kort. Både födelsedagskort samt julkort. Jag har ett helt sjukt lager med allehanda kort. Skall man sälja av dem? Vem vill köpa? Skall man ta med på jobbet? Stå på någon julmarknad? Funderar på detta.

  Detta inlägg kan komma att uppdateras ytterligare senare.

  2 reaktioner på “Mål för pyssel!

  1. Jag tycker att det finns en del ställen som har en enklare stil. Gäller bara att hitta dem. Men många mindre ställen är lagda åt det hållet. Men oftast så tror jag att de ställen som har ”mycket” i fokus syns mera i Sverige. 🙂 Inte för att jag har några större koll längre men ändå.

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.