Pysslat!

Till 100% Norr fick vi förra veckan en utmaning om att skapa med stjärnor. Så här blev mitt bidrag.
Fotat kl 23,00 på kvällen så det blev bara skit! Men det går ju att se om inte annat. 🙂

Så vill du ha samma utmaning så beger du dig genast till 100% Norr!!

Sedan fick jag för mig igår efter att Lillsiss visat sina egengjorda blommor att jag med skulle göra egna! Fram med Retro Flower punch, lim, chalks, bling och annat jox. En blomma tog jag och embossade med Cuttlebugs egna embossingplattor. Jag sparade i runda slängar runt en 50-lapp på att göra dem själv istället för att köpa svindyra från Prima. Sedan att jag tycker de blev rätt så fina bidrar ju till mitt alldeles fantastiska självförtroende ang dessa blommor. 😉
Jag skall defenitivt göra fler! Perfekt att pilla med framför tv:n!

3 reaktioner på “Pysslat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.