Dag tre i BuJo-kursen

Hejsan!

På den tredje dagens kurs hos Dorro.se var det dags att fixa med nycklar och en daglig lista.

Mina nycklar

Jag valde inte alla nycklar. Inte än i alla fall. Rätt vad det är blir de färre, eller så ökar jag på om behovet finns. Dessutom finns det en miljon olika nycklar, beroende på vart du kikar. Vissa färgkodar i sina böcker, men det skulle jag nog inte palla med att hålla ordning på. Känner mig själv där. Skriva fel ideligen och bara bli irriterad. Haha!

En tunn svart penna duger fint. Än i alla fall, är det väl bäst att tillägga. Det kan ju ändra sig med blixtens hastighet. 😀 Jag har tidigare köpt några av FriXions pennnor. Färgade som man kan sudda bort. Men jag är inte så förtjust i dem då jag tycker spetsen är aningens för tjock. Ju smalare desto bättre. Men som kantfärg eller understrykningspenna fungerar de ju mycket fint.

Jag stämplade överskriften med svart färg – stort och smått från YouDo. Tyckte det var en passande titel.

Den dagliga listan blev enkel även den. Inga stora utsvävningar alls. Men nästa vecka kommer den se annorlunda ut. Då ska jag prova tidsschema tänkte jag. Men det visar jag då.

Nu är det bara en dags kurs kvar. Det har varit väldigt roligt och jag har hittat grupper på Facebook där man kan surra med likasinnade. Trevligt, och man får se mycket nya och inspirerande upplägg.

Dessutom hittade jag en ny butik (för mig) så jag klickade hem lite saker. Så det kan gå när man surfar runt. 🙂 Tidformera heter butiken. Visar vad jag införskaffade i ett annat inlägg.

Ha en fin dag! Jag jobbar. Inga klämdagar här inte. 🙂