Långhelg!

Hejsan!

Att ha en tredagarsledighet framför sig är inte att förakta! Jag gillar det verkligen! 🙂 Speciellt när man har kommit till den åldern att man inte partajar sönder kropp och skalle den sista april. Jisses vilka fester det var förr. Sista april startade liksom våren på riktigt. sedan var det fest jämt. I och för sig för sig var det väl fest nästan jämt på helgerna, men denna helg startade vår och sommarsäsongen liksom. Hehe! 😀


Numera är jag lite för bekväm för att partaja ofta. Jag kan, om jag har otur, få en brutal huvudvärk av minsta lilla. Så numera väljer jag mina tillfällen. Förra året tränade jag som mest, och då blev det per automatik att jag inte drack så mycket alkohol, för att inte förstöra träningsdagar. Så har jag liksom fortsatt. Fast jag inte tränar på samma sätt.

Jag har inga som helst planer för helgen, mer än att vila, packa pyssel och greja lite med hund, hus och hem. Typ som vanligt med andra ord. Jag såg att det skulle vara en speciell dag på Erikshjälpen idag. Eriksdagen, där hela förtjänsten går till flickors rätt till skolgång!  Ett mycket bra initiativ! Kanske jag åker dit. Inte för att jag skall ha något, men jag kan ju alltid titta i alla fall. Köpa en korv för att sponsra på något sätt. Är ute efter några fönsterlampor. Men då lär jag vara där först, om jag skall ha en chans att få tag i något. 🙂  Det är dessutom företagsmässa här i stan, så den kan ju få besök den med.

Jag skall dock börja dagen med att skjutsa H till församlingsgården i Långsele. Hon är, en av flera, ung ledare för konfirmander, så det blir nog roligt för henne. Det är ju snart dags för konfirmation, så det skall väl övas olika saker.

Ha det gott! 🙂