Gårdagen blev inte som tänkt

Hejsan!

Putsade köksfönster och bytte gardiner igår. Jag hade tänkt hinna med nästan alla fönster. Haha.

Nu är det rosa och fint i köket i alla fall! Skall skura av alla golv med så att jag kan lägga in en matta som matchar med. Fast jag tvekar med mattan då det är sjukt lerigt ute. Tro hur länge den är fin med små leriga hundtassar? Tog in påskris, syren,  lite här och där. Hittade inte mina fjädrar, vet ju att jag har köpt ifjol, men jag har städat undan dem så himla bra att jag bara inte finner åt dem. 😮 Hittade bara turkosa, men de fick vara ute. Dessutom kom maken hem med tulpaner som står så fina på köksbordet.

Sedan vräkte det ner hagel. Jaha. Som vanligt då. Så klart det kommer nederbörd precis då jag ha hunnit med ett par fönster. Haha, det sker varje år! 😀

I morse har det snöat lite, så pass det är vitt på backen. Dessutom låg det ju kvar en massa hagel. Det kommer ju försvinna, men det är mer elände som blöter ner gräsmattan vilket gör att vår krattning får vänta lite till.

Sedan gjorde jag ett par tre kort som nu skall fotas och bloggas framöver. Men jag måste städa där uppe. Det är galet vad jag stökar ner jämt… Det ser ut som en krigszon. Grejer överallt. Både högt, lågt och på höjden. Så det får jag väl ägna dagen åt tror jag.

Ska skriva en lista som Förvaringsdrottningen tipsade om. Bråttom och inte bråttom-lista.

Min bråttom-lista blir jämarns lång om jag vill ha fint i helgen. 😉

Ha en fin dag!!