Torsdagen gick som vanligt i en rasande fart den med.

Jobbade, och var sedan och klippte mig på Trudes, som vanligt. Jag går alltid dit numera. De flesta där fattar hur jag vill ha det klippt och det är skönt. Det var dessutom ytterst välbehövligt. Det var två månader sedan jag klippte mig sist. Ojoj, det är länge sedan jag väntade så länge. 😮

Jag har dessutom kastat i lite färg i skallen så nu är jag blond igen. Får fortfarande en chock när jag tittar mig i spegeln. Har ju varit gråhårig i flera år nu. Men jag tröttnade på att se det livlösa håret som bara såg dött ut. Gammal blev jag med. Ibland funderar jag på att spara ut igen… Men alltså, det tar ju 2 år innan man har nån fason på det hela. Dessutom är jag lat och sätter upp det 100 dagar av 101.

Efter middag och lite jox startade jag en tvättmaskin och gick upp för att packa pyssel. Av det blev intet. Jag hittade en kortvikning som jag var tvungen att testa istället. Rätt så fin blev den, och mycket enkel. Sånt gillar jag. Så imorgon har jag det jag gör. 😀 Men det blir inte så mycket packning med hade jag tänkt. Skall försöka tänka till, och göra lite kit att ta med.

Nåja, ha en fin dag! 🙂