Det här med att kommentera i bloggar…

 

Är det bara jag som har funderat över detta? Tycker nog det har tunnats ut massor om jag jämför med förr i tiden. Jo, jag har bloggat så många år att jag törs skriva förr i tiden förresten. 😀

Varför minskar då kommenterandet tro?

Ja, jag vet. Tidsbrist. Men det tar 1 minut att skriva in en liten kommentar. Speciellt om man sitter vid datorn. Surfar jag däremot på min telefon är det genast krångligare. Det skall auktoriseras konton och en himla massa stök. Där ids jag oftast inte, om jag skall vara ärlig. Jag minns inte lösenord på rak arm för alla olika saker som krävs för att kunna kommentera i många bloggar.

Men statusuppdateringar på FB ”gillas” ju.

Jo. Om jag ser på mina egna statusuppdateringar på tex Facebook så gillas inläggen. Om jag däremot ser till besöksstatistiken så går man inte ens in på bloggen för att läsa. Ändå gillar man inlägget?

Jag ”gillar” inte något inlägg om jag inte först varit in och läst. Det känns som ett slentrianmässigt klick bara. Rätt så trist.

Jag är ju så pass ålderdomlig att jag gillar min dator. Självklart använder jag telefonen med, men den är ju ljusår ifrån att vara lika effektiv som en dator.

Jag lovar och svär, att jag själv, skall skärpa mig med kommenterandet hädanefter!

Ha en fin dag!