Slut på semestern…

Fy så drygt det känns.

Jag hade ju så många planer. Plugga, utbilda om mig, skaffa nytt yrke osv. Det gick käpprätt åt helvete.

Jag kom inte in på mina skitbetyg från gymnasiet. Tyvärr använde de nog inte folkhögskolebetygen. Jag tror inte det i alla fall, för då borde jag ha kommit lite längre fram i reservplatslistan. Just nu ligger jag på plats 10, började med 35. Kan man hoppas på att 11 st bryter ett ben eller kommer in på nåt helt annat som de hellre vill gå? 😉

Hur som helst. Jag skall göra högskoleprovet nu i höst och se om det går att förbättra antagningsmöjligheterna på det sättet. Folkhögskolebetygen kan jag inte göra nåt åt, då de redan ligger på max, men har jag förstått allt rätt så ökar mina chanser om jag gör det där förhatliga provet. Så då får jag väl fixa det då. Trots den där äckliga matten som jag inte begriper mig på.

Sedan sökte jag en massa sena kurser bara för att komma bort från mitt jobb, samt att träna upp min egen studieförmåga, men det var väldigt dumt att söka sent. Jag har reservplatser, men långt bak i kön. Så det jag tänkte, blev intet av.

Gör om gör rätt med andra ord!

Annars så börjar jag då jobba i natt.

Det jag skrev om att komma bort från mitt jobb har inget med själva jobbet att göra. Det trivs jag med, och jag är bra på det jag gör! Jävligt bra till och med! Dock sliter det lite väl på kropp och psyke att jobba skift, eller ständig natt, som jag nu gjort sedan 2004. Över 20 år inom samma yrke med blandad skiftgång sätter sina spår.

Nu skall jag ta och äta någon slags lunch, och sedan städa upp i min ateljé så kanske lite inspiration återkommer, för den lyser sannerligen med sin frånvaro. Jag har knappt scrappat på hela sommaren. Men Karin och jag skall träffas för lite pyssel nästa tisdag så då hoppas jag den återkommer.

Jag har dessutom anmält mig till HighCoastScrap i slutet av oktober, samt en endagsträff i september. Det gäller att gasa på för att få upp ångan lite så att lusten återvänder. Jag har så otroligt mycket fint material som ligger och väntar! 😀