Hemma i lugnets vrå igen.

En liten uppdatering från sommaren tror jag är på sin plats.

Midsommar firades i sedvanlig ordning med familjemedlemmar och andra vänner uppe i Norralmsjön. Fullt hus, mycket fest, skratt, mat och helt underbart!

Jobbade ett par tre veckor till innan det var dags för min egen SEMESTER!
Jag har aldrig längtat så våldsamt som i år. Det har varit ett tufft år, och vi var rejält slitna allihopa, både hemma och på jobbet.

Första veckan på semestern tog jag och maken husvagnen till Norrfällsviken tre dagar. Tonåringarna fick vara hemma och vakta varandra. Jag hade ett bra backup-system, bara så ni vet, och slipper fundera över den saken.

Andra veckan chillade vi lite innan M&M kom på besök på torsdagen. Vi var på middag hos mamma första kvällen, på restaurang under Laxfestivalen andra kvällen och spelade terrängkrocket med alla barn och kompisar tredje kvällen. Dag fyra solade vi och slappade innan de åkte hem på måndag morgon.

Tvättade och packade husvagn vecka tre för att på torsdag packa ihop och åka på Urkult. Tre dagar med musik, nya bekantskaper och partaj. Så klart.

Vecka fyra är nu då. Igår åkte jag och yngsta dottern till Ö-vik för att gå till tandregleringen, och jag passade på att shoppa järnet på alla reor. Kom hem med plenty av kläder!  För typ inga pengar alls. Sedan var jag in och sa hej till Anette på Scraphuset med. 😀 Har tvättat och städat igen och packar just nu för att dra ner till Ärla och familjen T. 😀 Har längtat så länge och ÄNTLIGEN blir det av. Vi skulle eg ner vecka tre, men det sket sig då en massa läkartider ställde käppar i hjulet. Men nu så!!!

I detta nu har jag fem tonåringar på övervåningen som är halvt hysteriska över ett Nintendo 64 som de har fått igång. Små är de då inte, tonåringarna alltså, och jag funderade ett tag på om taket skulle hålla. Ett par skor ute på bron har stl 46! Herreminskapare, de har ju inbyggda skidor vettja! 😀

Sådär!

Nu har jag bloggat lite om vad vi gjort i sommar.
Orkade du läsa hela vägen? 😉