Monthly Archives: juli 2012

Usel!

Jag är helt fantastiskt usel på att blogga denna sommar. Inte pysslar jag något heller. Jag har som inte tid. Familj, vänner och allt annat tar all min tid. Har en del alster som väntar på att bli publicerade dock, skall bara ta itu med det. Snart. ;)

Har haft besök av familj fyra nätter nu, och vi har haft det jättebra! Vi ses åt skogen för sällan så det känns som att när vi väl har chansen vill vi ta vara på varenda minut.

Så det blir fortsatt bloggtorka ett tag till.
Men jag återkommer, lovar! :)

Bokmärke!

Jag gjorde ett snabbt bokmärke som nu får hänga med i alla mina lånade True Blood böcker. :D

Jag har skurit ut tag och bokstäver med Cameon. Lite blingstenar och 3D-lack på bokstäverna. Satte på lite band med så att man vet vart man är någonstans i själva boken.

Allt material hos Scraphuset!

Grattiskort

Idag visar jag ett Grattiskort igen, material hittar du hos Scraphuset! Den finns både som onlinebutik och reell butik (det senare för dig som bor i Ångermanland med omnejd).

Material :

Jag började med att skära till Maja designs papper och rugga upp kanterna med en Edge Scraper. Jag har  sedan stämplat med en okänd stämpel och målat med Distress markers, Klistrat fast en ohejdans massa blommor och öst på med mera distressfärger. Glitterlim och halvpärlor fick sätta prägel på kortet.