Ytterligare ett Grattis-kort!

Vissa ord är hopplösa att veta om man skall skriva ihop direkt eller använda bindesstreck. Grattiskort? Grattis-kort? Hur som haver!

Idag visar jag ett kort som jag fick beställning på för ett tag sedan. Bruden gillar lila och bröllopet gick i lila färger och det skulle vara enkelt.

Cameon fick jobba med att skära ut det vita spetskantade pappret. Lila blommor i olika färger, glitter, bling och så var det väl i det närmaste klart. 🙂 

Olika rosor, men glitter på så klart!

Insidan fick bli enkel, cameon får slita hårt hos mig. 🙂

Kort – Grattis

Har gjort några Grattiskort att ha på lager, det är underbart att bara kunna plocka vid behov. Här visar jag ett av dem. Glöm inte att besöka Scraphuset.se, de är de som har alla produkter jag skapar med.

Pappret är Inkidos 6 x 6 Forever Collection no.1. Man får fyra olika motiv på varje 12″ papper. Så otroligt smidigt! Jag har använt de två nedersta.

Blomman har jag skurit ut med hjälp av Silhouette Cameo. Makalös maskin! Blomman är i tre olika storlekar, och jag satte samman dem med en brad.

Kolla in den snygga fjärilen! Det är en Canvas Shape från Prima. Man kan färga in dem med olika material, tex Mist eller distresser. Jag valde att gnugga in med Distress i en blå nyans. Kanterna på den gnuggade jag lite lätt med en brun färg för att få lite distans på den. Så snygga!!

Även texten har jag skrivit ut med Cameon, och det blev typsnittet Pacifico.

Satte fast några glittriga halvpärlor med. De fick vara det lilla blinget som jag bara måste ha på alla mina alster. Det är som inte riktigt klart utan några halvpärlor. Anette har flera olika varianter i denna kategori, om just inte dessa. 😀

Tack för mig idag!

Time Flies

Hej hopp!

Freeeeeeeeeeeeeeedag idag! Jag går dock på och jobbar helgen. Skall ta itu med hemmet lite idag, det ignorerade jag igår. Maken och ett av barnen åker till sommarstugan och vi andra två är hemma och jobbar ihop stålar. Rättvist? Well, det kan ju diskuteras. 😉

Time flies ja… Jag får lite hicka när jag inser att jag snart blir 40 år. Det känns sisådär om jag ska vara ärlig. Förtio. 4 o. Ska det vara nåt det? Det är den ultimata (??) vuxenåldern. Inget går att skylla på ungdomligt oförstånd efter den dagen.  Suck.
Gjorde en liten layout om det i alla fall. Stl 8,5 X 11.

Scraphuset.se! Mitt enda designuppdrag nu! Stolt! 😀

Denna gång har Cameon fått jobba hårt! Jag skar ut klockan som man ser under fotot! Roligt värre!

Klockan har Pia gjort, besök gärna hennes blogg!
http://pia-design.blogspot.se/

Skar ut blomman med, i tre olika storlekar och satte samman den med en brad.

 

Jag inkade in det fina Canvasmotivet med distressdyna! Dessa saker gav mersmak! Köp om du har möjligheten! Du finner dem här.

Bazill White
GCD – Heather Tozzi – Splendor – Navy Flora Paper – Baksidan
Brad – MME – Follow Your Heart – Be Amazing Decorative Brads
Distress Stains – Walnut Stain

Ha en trevlig helg!!

Hej hopp!

Torsdag är det idag och jag är ledig. Har hela helgen framför mig med jobb så jag njuter lite extra av att vara ledig idag.

Har varit ute på promenad med Tindra, men vi hann trehundra meter innan regnet ÖSTE ner. En sabla åskskur kom! Tur Biggan bor nära så vi slank in där tills det värsta hade dragit över, sedan gick vi vidare. Skall ut sedan igen, då det började regna igen så vi kom inte så långt idag.

Jag har sett på Aquarena att de har gymkort för 199:-/ månaden. Det är sjukt billigt, och jag är sugen att börja träna lite. Jag vet med mig att jag egentligen tycker det är astrist, men jag behöver samtidigt hålla kroppen i trim. Hmmm. Hur skall man göra? En tvåhundring är inte mycket att orda om egentligen kan jag tycka. Eller hur?

Jag skall fota en massa alster som ligger och väntar på publicering i bloggen, bara jag får energin till det. Det är väl inget att fundera på eg, så jag går och gör det nu!

Tjing!

Jag lämnar En liten Butik

Jag har efter vånda och beslutsångest bestämt mig för att lämna En liten butik som designer.
Jag har haft en härlig tid här under mina 1,5 år, men nu går jag vidare.

Jag önskar Lotta all lycka med butiken!
Jag avslutar med en sommarbild! Min syster gifte sig förra sommaren och nu var det dags att föreviga ett av de runt 700 bilder som jag tog. Hovfotograf som jag var. 😉

Här har jag använt min dyrgrip Silhouette Cameo. U N D E R B A R maskin!! 😀 Jag skar ut den vita cirkeln.

All annan materiel hittar du här.

Tack för titten!!

 

Vårblommor

Idag visar jag ett alster för Scraphuset!

Jag har börjat scrappa i 8,5 x 11. Det är en hyfsad omställning faktiskt, för det är mycket mindre yta att jobba med. Jag får tänka till, tänka om och ändra hur många gånger som helst innan jag blir nöjd. Jag vet inte om jag skall fortsätta, men jag har två nya album som ligger och väntar så jag fyller väl dem i alla fall.

Blomster i alla varianter, som vanligt. 😉

Jag vände på träbiljetten och satte dit några minibokstäver.

Material:

Cardstock vanilla
MME: Be Happy 6×6 paper pad
Trätag från Prima Fairy Belle
Spetsband som finns i butiken i Örnsköldsvik
Bling i olika färger
Blommor av olika slag

Ha en fantastisk dag och jag hoppas solen skiner på alla studenter idag!

Tidens Tand

Idag visar jag en layout för Scraphuset! Maja Designs nya serie Vintage Summer är underbar, kika in i butiken och botanisera bland nyheterna vettja! 😀 Smash har kommit med! Min egen, i turkost, så klart, skall jag nog använda som en sommardagbok. Har lite svårt att bestämma mig bara. 😉

Jag har gjort en enkel layout med hjälp av endast två papper, distresser och lite bling. Ibland behövs inte så mycket för att det skall kännas klart.

Material:
Papper: MME: Be Happy 6×6 paper pad
Maja Design Vintage Summer Basic – 1935
Distresser: Distress Ink dyna – Vintage photo
Bling: Reprint Pearls Champagne