En tavla!

Hejsan!!

Vintrigt har det blivit ute. Inte snö, men kallt och frost snart varje morgon.
Det är vansinnigt vackert med frostnupna bär och äpplen.
Löven krispiga, och det riktigt knastrar när man går ute.

Igår regnade det trots minusgrader, och fy tusan så halt det blev…
Lär tyvärr ha varit en del ekipage som åkte i diken gissar jag på.

Men nu över till nåt betydligt roligare!!

Förra helgen gjorde jag en tavla. Jag gick på kurs för Mezzanotte.
Vansinnigt roligt, och nöjd blev jag! 🙂

Ha en bra dag!

Lisa

 

Regn, häxjakt och mönstrat papper

Hej hopp!

Vilket busväder vi hade igår!! Blåst och regn åt alla håll samtidigt! Löven är typ överallt utom på träden.

När jag kom in med hunden från morgonpromenaden var hon så galet lerig så det var bara att stoppa henne i duschen. Långt upp på ryggen blir hon lerig. Hur bär hon sig åt?? Hon är ju av rasen pudel, så det var bara att ta fram hårfönen efter avslutat bad och påbörja operation torkning. Det tar sin lilla tid kan jag meddela. Sånt jag inte hade satt upp på min todo-lista.

Sedan åkte jag iväg och köpte canvastavlor. Stora sådana. Tyckte 50×70 cm såg lite liten ut så det blev en100x70cm. Den är jättestor inser jag nu. Haha!! Det var dessutom spännande att försöka få med sig den och tre till tavlor i blåsten. Trodde aldrig jag skulle ta mig in genom ytterdörren då vinden tyckte min dörr skulle vara stängd. Haha! Nåja, in kom jag och två tavlor har jag börjat grundmåla. Kladdat på och inser att det är bra att man kan måla över de delar som inte blev så där jättebra. Men å andra sidan är det bara jag om ser det.

Sedan jobbade jag en del med Scraphusets webbshop och la in splitternya serien Summer falls into Autumn från Pion Design. Sjukt snygg!! Jag gillar ju dessa mönstrade papper som är dubbelsidiga. Passar inte ena sidan brukar nästan alltid den andra göra det. 215.- för hela serien på totalt 17 papper! 🙂

På kvällskvisten glodde jag lite på en ny serie (för mig), Salem, på Netflix. Har bara hunnit se första avsnittet så vi får väl se vad som sker i serien. Än så länge verkar det lite luddigt, men religion och häxjakt har jag hajat i alla fall.

Efter det var dagen slut. Massor med saker som inte blev gjorda, men jag har varit rätt så trött idag, så det fick vara så. Städning och tvätt får jag ta under veckan. Mellan alla andra saker som ska göras och alla saker jag VILL göra. En stor skillnad på sånt. 😉

Ha det gott!

 

En tavla målad och klar

Hejsan!

Torsdag den sista mars har det hunnit bli. Dagarna går med en rasande fart, och det är ljust längre tid varje dag. Så underbart det är!

Veckan går så himla fort när man är ledig någon dag extra tycker jag! Vi tackar påskhelgen för det denna gång.Snart är det ju helg igen, fast jag jobbar denna. Det gör dock inget, var ju ledig fyra dagar förra helgen.

IMG_4311

Jag är verkligen en minimalist. Inte jämt dock, men jag älskar verkligen Clean & Simple. Smarspakat och utan krusiduller. Vilsamt för själ och sinne. Så förklarar jag det med egna ord. 🙂

Här har jag målat en tavla med Heavy Gesso och akrylfärg samt en stencil. Jag är faktiskt sjukt nöjd måste jag säga! Blandade akrylen med Heavy Gessy för att få lite 3D-effekt. Man kan få det mycket tjockare då. Tavlan är 30×40 cm stor.

IMG_4305

Hur gör jag nu då? Har material till ytterligare två tavlor,
men jag kan ju inte ha likadana tavlor på varenda vägg i huset? Men fler bara måste det ju bli! 😉

IMG_4304

Ha en fin torsdag! ?