Önskelista

Hejsan!

Det är inte så värst ofta jag shoppar. Rätt sällan faktiskt. Väldigt sällan till och med.
Åtminstone kläder. Min syster var chockad, tror jag, då hon såg min decimerade garderob sist vi sågs. Haha!

Hobbymaterial skall vi däremot inte diskutera. Där går jag bananas varenda månad. Med lite väl höga belopp dessutom. 😉

 

Efter att jag rensade min garderob har jag exakt vad kläder jag vill ha och behöver. Jag har några saker jag vill komplettera med. En svart eller marinblå kavaj. Nya jeans. Svarta snyggyxor. Men jag vägrar handla kläder innan jag gått ner mina 4 kilo. Så det får vänta lite till. Gissar på juni eller så.

Dock har jag en liten passion för väskor. Men sååå jag vill handla väskor. Helst en varje vecka. Nu har jag strypt detta beteende för ett gäng år sedan. Men om någon känner sig hugad att ge en present så önskar jag denna väska från Lindex. 😀

Holly&Whyte på Lindex. Till en marinblå kavaj och jeans. Åh så fiiiin!! 🙂

Till väskan måste man naturligtvis ha en plånbok som matchar! Denna tillhör väskan och går naturligtvis inte att lämna kvar.

Så om min man ser detta, önskar jag så klart den blå väskan och plånboken en helt vanlig lördag. Med frukost på säng. Det går bra med en Söndag med. 😉

Senaste shoppingen

Jag har shoppat lite den senaste tiden. 😊Project Life från Sirapiparis och påfyllning av viktiga saker från Scrapitup. Viktiga grejer. 

PL-kitet är en prenumeration som kommer en gång i kvartalet. Välmatchat och snyggt! Många olika dekorationer som jag aldrig hade tänkt på att köpa själv. 


Min ArtBin svämmar över av dies som inte har boende på magnetplattor. Nu får jag delvis ordning. 😊👍🏻 Dessutom köpte jag en till Archival-dyna till samlingen. Fantastisk stämpeldyna! 


Ha en fin dag!! 

Lisa

Julkort med nya dies och papper!

Hejsan!

Scraphuset har de sötaste dies och papper hemma från RoxStamps just nu. Dessutom otroligt prisvärda! Jag kunde så klart inte låta bli att skapa med dem, fast jag egentligen hade behövt packa upp från Highcoastscraps stora höstträff som var förra helgen.

Disen finns som runda och fyrkantiga. God Jul är en stans den med. Den lilla kvisten är färdig och klar, bara att limma fast med andra ord! Sånt gillas!

Papperna kommer i storleken 14 x 14 cm. 6 olika motiv och 2 av varje.

De sålde dock slut i ett enda litet nafs, men jag vet att de kommer in till veckan igen, tillsammans med lite nya godsaker! Det bästa är att de är snygga, samt synnerligen prisvärda!

img_6874

 

    Stämpeln är en äldre modell från YouDo.

img_6870

img_6869

img_6876

img_6866

img_6871

Jag har köpt en egen stämpel för att kunna märka mina alster.

Hoppas du blir sugen med! Diesen kommer i rund och fyrkantig form. Älskar korsstyngsformen på dem! Det går naturligtvis jättelätt att skapa lager på lagermodell eftersom diesen kommer i en mängd olika storlekar. 🙂

Ha en fin fredag!!

Lisa

Igår kom pennorna!


Hej! 

Igår fick jag meddelande om att pennorna kommit till utlämningsstället, så jag hastade dit efter jobbet. Testade så klart dem under kvällen! 😊


För att typ aldrig färglagt förr, tycker jag det ser rätt ok ut. Ska glo på YouTube för att lära mig lite mera om hur man gör. Nu målade jag mest på. 😉


De är alltså vattenbaserade, så stämpla med vattenfast dyna och måla med pennor. Använde en pensel med vatten för att tona ut färgerna. Fungerar bra med lite övning.

Det är verkligen en pensel. En lätt hand krävs och lugna rörelser för bästa resultat.  

Pennor: Zig clean color Real Brush inköpta på Penstore

Stämpel: Magnolia

Ha en fin dag! 

Shoppat lite!

Hejsan!!

När man sitter och väntar på dottern och har lite tråkigt kan man råka surfa lite.
Kanske råkar man då klicka på köpknappen och konstatera att man blir 935:- fattigare till veckan.
Fast 48 pennor rikare!  Hepp, så kan det gå! 😉

zig_clean_color_real_brush_48-set

Jag ser verkligen fram emot att de kommer hem! Helst igår! 🙂

zig-clean-color-real-brush-48-collection-w-case-bonus-water-brush-17

Nu behöver jag motivstämplar med. Hehe!!

Fredag och shopping

Idag är det fredag, men inte sista arbetsdagen. Även i morgon jobbar jag. Men jag får sovmorgon. 🙂

Ska passa på att träna efter jobbet i morgon tänkte jag. Det är skönt att träna på helgerna, då det oftast är lite mindre folk på gymmet då. 

Igår kom varor från En Liten Butik. Så najs!! 


Det ska jag leka med på söndag! ?

Söndag och Dylusionbegär!

Hej!!

Igår var jag hemma och drällde mest hela dagen. Tog itu med lite tvätt, dammsög igen, 665:e gången senaste veckorna… Vill ha gatorna sopade NU! Fasen så golven blir! Leriga och grusiga på en sekund! Duschar hunden varenda gång vi varit ute, men det vill liksom inte riktigt hjälpa fullt ut. Skall raka hennes tassar idag så får vi se om det hjälper lite.

Sov en skvätt på eftermiddagen och var på två långpromenader med doggan. Idag har jag ont i ena hälsporren. Rejält ont alltså. Inte bara lite ömmande som vanligt. Skall ta ett annat par gympaskor och se om det hjälper. Annars måste jag köpa nya skor. I eftermiddag tänkte jag träna, när jag får hem bilen alltså. Styrka i mängder! Eventuellt blir det simning i morgon bitti. Sliter inte på några fötter i alla fall… Vill inte ha tillbaka det elände jag hade för några år sedan. Det var förskräckligt plågsamt och tog ett helt år innan det hade läkt ihop.

Sedan fick jag en pysselutmaning av Tettiz, så det är väl bäst jag ger mig på den med. Såg olika filmer igår om Dylusions nya färger. Gav mersmak milt uttryckt. Illa, då min pysselbudget sjunkit den senaste tiden på grund av lite väl många inköp! 😉

Kolla här bara:

Måste ha!!! 😀