Finally Friday!

HAPPY-FRIDAY-BD

 

Jag är barnsligt förtjust i fredagar nuförtiden. Det har jag aldrig varit förut, men det har väl en del att göra med att jag alltid jobbat en eller ett par helger i månaden. Nu är jag ledig varenda en! Känns onekligen som lite lyxigt!

Vad skall du ägna denna långhelg åt?

Här blir det utrivning av julen. Nu skall den städas ut. Hade velat sy nya gardiner till köket med, men jag får väl se vad tiden räcker till.  Långpromenader hade jag tänkt mig, om det inte är så halt att man riskerar att stå på näsan då. Men ut måste man ju för att rasta hund och få lite frisk luft. Hon behöver motion, och jag med. Blivit lite väl lite av den varan på sistone skall erkännas. Fluff fluff. Tur att allt julgodis är slut i alla gömmor och vrår. Hehe, det är ju jag som äter mest i detta hus.

Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens arbete!

Over and out!

 

Stolt och glad!

Jag är så glad att äntligen få berätta att jag är en av de tjejer som Hobbyworld har valt ut att bli 2014 års designer!

Vilken ära!!

*****************************

I’m so happy to finally be able to announce that  Hobbyworld has decided me to be one of the designers for 2014!

What an honour!

Plugg på hög nivå!

Idag pluggar jag mig blå inför min tenta i morgon. Ena minuten tror jag att jag har blivit dum i huvudet som inte kommer ihåg någonting, och i nästa minut så är det glasklart. Stressig hjärna gör att den strejkar tror jag!

Fick min vinst från Hobbyworld igår. 48 ark papper och en limroller! Inte dåligt alls! :D Massor med turkost! Det gillas! :D

Country-Charm

Nä, det är väl bäst man återgår till dessa studier då…

Over and out!

Fredag!

Längesedan jag skrev några ord här. Vet inte vad jag ska skriva annat än att jag pluggar och fixar med annat. Samma sak som jag skrivit 100 gånger. Dagarna går med en rasande fart och det känns som att jag knappt hinner med något. Men det är så det är att vara student tror jag. Har ju liksom glömt av det. Studier, föreläsningar, Skype med Sari och så börjar det om. Varje dag. :D

Igår kväll var jag och pysslade med Karin på jobbet. Vi fick då rakt inte mycket gjort, men vi båda var helt galet trötta. Surra och fika hann vi ju med om inte annat. :D Viktigt det med, känner att jag lätt isolerar mig numera, och ogärna åker någonstans. Hemmet är min borg.

Idag drar Hanna till Vålådalen på ung konfirmandledarutbildning. Hela helgen blir hon borta. De skall samlas 300 stycken! Tror garanterat de kommer ha det jätteskoj! Vet att det blir aktiviteter förutom själva utbildningen. :D Får väl höra en massa då jag hämntar henne på söndag.

Planen var eg att vi skulle gå ut på 30+ ikväll, men jag har avstyrt det. Peter skall ju upp jättetidigt i morgon för att bowla på annnan ort och jag skall vara hemma istället. Magkatarren ligger och sniffar mig i ryggen hela tiden så jag har bestämt att det blir en helg i lugnets tecken. Skall ta hand om hunden och pyssla på här hemma. Städar gör jag mest varenda dag, men med många hemma syns det knappt när kvällen kommer. Men vad gör väl det. Så länge alla är hemma trivs jag.

Jag längtar till blidare väder. Att ha runt -20 hela tiden tär en smula på mitt humör skall jag erkänna. Mest för att jag inte kan gå på långpromenader med doggen. Hon fryser ihop totalt. Igår krampade hon så jag trodde jag skulle få bära henne in. :( Inte vara lätt att vara liten och utan kroppsfett som skyddar lite. Den delen har inte jag problem med kan vi väl påstå. Men kallt är det likafullt.

Nu ska jag ta och repetera en massa skoljobb och sedan skriva lite till så att jag har mera på papper. Det är sjukt mycket att nöta in och jag börjar stressa upp mig över tentorna som kommer. Igen. Hitintills har det ju gått förbaskat bra, men man vet aldrig! Rätt var det är får jag en omtenta och det har jag då INGEN lust med!!

Måste grejja lite med bloggen vid tillfälle. Tycker radbrytningar och styckesindelningen är otydlig och det driver mig till vansinne. Text får ej vara tätt skriven, utan skall vara luftig så att ögat lätt följer med och det blir vilsamt.

På tal om text, beställde hem lite böcker för ett tag sedan, billigt, från Bokus. Törs man hoppas på att man skall kunna öppna en bok i helgen? Jag har garanterat 50 olästa böcker nu. Det känns lite sorgligt, men jag orkar inte läsa mer efter skolan. Surfar 10 minuter på telefonen på kvällen för att läsa tidningarna. Thats it. Men om man la undan datorn så skulle man nog hinna läsa lite. Bara det att hjärnan strejkar och vill INTE ta in mera. Börjar om på böckerna 20 gånger innan jag slänger in dem i garderoben igen. Gissar på att det är så när man pluggar.

NU kickar jag igång min dag!

Tjing!!

 

 

Dagens goda gärning!

Såg en lös fin labrador uppe på Remsle som tyckte livet lekte. Tro tusan det då man rymt och springer lös! Jag tog in den halvt motvillige rackaren och väntade på matte som turligt nog kom med bil efter ett tag. Men OJ vad han var stor, och STARK!!! :O Troligen var det något annat i honom med då han var så stor!

Imponerad är jag av mig själv, som inte ens funderade på var jag gjorde utan bara plockade in honom. Trots att jag är hundrädd. :)

Minus till de jävla idioter som knappt sänkte farten TROTS att de såg att han var lös!!
Stryk ska ni ha!

Avd våldsamt skryt:

(bara för att jag kan)

”Hej Lisa!
Du hade genomarbetat alla ingående områden/moduler utmärkt. Du kan vara stolt över ett mycket bra utfört arbete.”

Maxbetyg på den kursen.
Tack för det. :)

Ett steg närmare målet!

apotekstekniker

Frågor och svar

Hittade 20 frågor hos Monnah som jag tänkte svara på. :D Hittade Monnas blogg för ett tag sedan. En tjej jag känner till sedan pysslets början sas. Hon bor i Utah, dit de flyttade för ett tag sedan. Så galet modigt!! :D

Drömresa:
Varmt? Solsemester eller en turistresa? Har provat båda, och det är svårt att svara på. Maken och jag har pratat om Skottland. Grönland vore en annan resa som vore kul.
Favoritsysselsättning:
Scrapbooking. Läser böcker gör jag knappt längre, inte sedan jag började skolan. I ärlighetens namn har jag släppt mycket sedan Iphonens inträde. Läser nyheterna innan jag skall somna.
Hur många gånger går du in på Facebook per dag:
Ingen alls för tillfället. Bojkottar det då jag bara inte pallar med de drev som blir där. Skulle villja säga ett gäng ord åt de idioter som högt uttycker sina mordiska tankar mot allt och alla. Jag orkar inte med det enorma näthat som florerar numera. Så då har jag valt att ignorera facebook ett tag.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent:
Har nyss fyllt! :) Jag önskar sällan saker heller. Jag vet aldrig vad jag vill ha. Har man inte allt redan?

Drömyrke:
Det jag utbildar mig till nu, Apotekstekniker. Vi får väl se om det är så bra som jag tror, men jag hoppas i alla fall. :D

Favorittidning/magasin:
Har inget. Tråkigt men sant. Mina hobbys varierar sig idelien och jag orkar sällan med att hålla fast vid någon tidning heller.

Favoritplats i Sverige:
Där jag för tillfället är? Där jag kan få ta det lugnt, sitta på ett fik och studera folk?

Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost:
Grekiskt tror jag. Varierar ju det med. Thai ger magvärk, italienskt har jag ätit för lite för att ha någon åsikt om. Husmanskost är rätt så boring.

Favoritdesigner?
Prada! Elegans, stilrent och snyggt! Dyrt med. ;)

Vad gör dig lycklig en måndag?
Att det är en helt ny vecka! En opetad!

Vad driver dig att skriva blogg varje dag?
Jag skriver inte varje dag. Varför jag skriver vet jag inte, speceillt med tanke på att jag sällan lämnar ut mig så som jag gjorde förr. Jag fick backa på den fronten.

Om du fick välja själv, var skulle du då vilja bo?
Oj så svårt. Jag kan se mig i en bungalow i Spanien om ett gäng år. Just nu trivs jag där jag är. en aningens större stad i närheten hade inte varit så dumt.

Stadsbrutta eller lanttös?
Landet. Defenitivt.

Vilken är din största tillgång enligt dig själv?
Svårt att svara på. Tror jag är rätt så social, bara jag vet vilka jag har runt mig. Rättfram med. Kan ställa till det ibland dock, så inte vet jag om det är vidare positivt. Har dock lugnat sig med åren. :D

Favoritmat?
Svarade jag inte på det ovan?

Har du någon kändis som du är inspirerad av?
Hmmm, nä. De är som du och jag, har vara en annan egenskap som gör att de frivilligt ställer sig i rampljuset.

Tror du på tankens kraft?
Nja, kanske. Delvis. KAOS tex. Jag kan, jag vet hur och jag vill.

Vart vill du åka på semester nästa gång?
En solsemester. Varmt, strand, öl och vila. Det behövs.

Vad är lyx för dig?
Nystädat hus, ren Lisa, gott kaffe, eller kanske ett glas vin. En bra bok. Kräver inte så mycket med andra ord. ;)

Lite skoj?
Ta då och blogga samma sak, och lämna länk nedan så att jag får läsa dina egna svar på frågorna. :D