Ledig fredag idag

God morgon! 

DSC_0307

Idag startade jag dagen med en kopp kaffe och tidningen. Den kom gratis idag och då passar jag på att bläddra igenom den. Lite vilsam start så här på fredagen. Jag har tagit semester fredag och måndag, så jag blir ledig 4 dagar på raken. Gudomligt skönt, och jag behöver det.

Idag skall jag bli fri lite hår. Jisses vad det växt! Har en förmåga att glömma hur fort mitt hår växer då jag har det långt, men sist jag var till frisören kapade jag av från nästan axellångt till superkort. Lite modigt tycker jag allt. Nu har det växt så det ser förskräckligt ut, så då är det dags att klippa av igen.

Jag hade nog velat lägga i en färg med, men igår kväll glömde jag det. Klant! Tro hur ful jag kommer vara då jag klippt mig idag? Grå strån över hela skallen och en förskräcklig massa utväxt. Får åtgärda det pronto då jag kommer hem tror jag. Färga hos frisören är jag för snål för. ;-) Det är ju x antal hundralappar som försvinner, och jag skulle behöva färga det var 5:e vecka då jag klipper mig. Nä. Då kladdar jag hellre i nåt klet själv, och hoppas på det bästa.

Nu skall jag bege mig upp på övervåningen och köra ett styrketräningspass för hela kroppen. Det är 2 dagar sedan jag tränade, så då får det bli helkropp. En bra start på helgen vill jag påstå. :)

DSC_0298

 

Tindra och jag skall gå på långpromenad idag med, men just nu ser hon rätt så ovillig ut att lämna sängvärmen. Pudeln som kan sova hur mycket som helst tror jag. ;)

DSC_0303

Måndag och semester!

Åh så skönt att ha semesterdagar kvar från ifjol, och förfjol, att ta ut då en känner för det. Just idag är jag glad att jag har semester, annars hade det blivit en sjukskrivningsdag. Har en huvudvärk som hänger kvar sedan igår. Vad nu det ska vara bra för…

Igår tillbringade jag hela dagen i soffan. Ett sabla ruskväder ute lockade inte till stordåd kan man väl säga. Snöblandat regn och iskalla vindar. Planerna på Afternon tea på Hallstberget var bara att glömma med huvudvärken från helvetet. Så jädra surt. Fatta hur mycket scones, marmelad, te och allt annat mums jag missade där.

Idag har det snöat med, blaskväder. Men jag och doggan tog en runda, och jag fick för mig att gå igenom alla kolonilotter som än så länge ligger begravda under snö. Det är rätt så roligt att se alla olika trädgårdar. Det är friland, pallkragar och upphöjda odlingsbäddar i en salig röra. Husen med för den delen.

En del hus håller på att rasa samman, andra är hypermoderna och de flesta är i falurött och vitt. Små stugor där jag antar man kan sitta de dagar då himlen öppnat sig. Eller på kvällen då det är kyligt, men man ändå inte vill åka hem riktigt än. En tomt hade bara ”presenningshus”. Såg väl så där ut, skall jag erkänna.

Jag gillar nog de med snickarglädje i vitt och rött allra mest. Old fashion style. ;-)

Nu skall jag packa ihop gymväskan. Får äntligen min gym-instruktion idag. Om det blir nåt tränat återstår att se. Det lockar inte med denna huvudvärk… Vet ju att när jag tar i, kommer det kännas som att huvudet skall explodera. Huvudsaken att jag får veta vilka av alla miljoner maskiner jag kan byta ut till då det är svintrångt vid de fria vikterna. Jag har nästan alltid tidsbrist då jag skall till gymmet, och att då stå och vänta på nån idiot som roffat åt sig hur många vikter som helst för egen del är SJUKT irriterande… Jag går dit för att köra mitt pass fort och effektivt. Inte för att vänta på någon annan. Bäst är att träna 06:00. Helst innan det till och med. Då går det undan. :D

Hur jag gör med blogg100 är ju solklart. Jag missade två dagar. Bröt avtalet. Så nu får det bli andra taggar.

Finally Friday!

HAPPY-FRIDAY-BD

 

Jag är barnsligt förtjust i fredagar nuförtiden. Det har jag aldrig varit förut, men det har väl en del att göra med att jag alltid jobbat en eller ett par helger i månaden. Nu är jag ledig varenda en! Känns onekligen som lite lyxigt!

Vad skall du ägna denna långhelg åt?

Här blir det utrivning av julen. Nu skall den städas ut. Hade velat sy nya gardiner till köket med, men jag får väl se vad tiden räcker till.  Långpromenader hade jag tänkt mig, om det inte är så halt att man riskerar att stå på näsan då. Men ut måste man ju för att rasta hund och få lite frisk luft. Hon behöver motion, och jag med. Blivit lite väl lite av den varan på sistone skall erkännas. Fluff fluff. Tur att allt julgodis är slut i alla gömmor och vrår. Hehe, det är ju jag som äter mest i detta hus.

Nu skall jag hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens arbete!

Over and out!

 

Stolt och glad!

Jag är så glad att äntligen få berätta att jag är en av de tjejer som Hobbyworld har valt ut att bli 2014 års designer!

Vilken ära!!

*****************************

I’m so happy to finally be able to announce that  Hobbyworld has decided me to be one of the designers for 2014!

What an honour!