Flaskkort med ficka för chokladkaka!

IMG_0113

I lördags då jag var på pysselträff med föreningen High Coast Scrap var det fyra olika föreläsningar. Då visades detta flaskkort som har en hållare för en chokladkaka. Jag blev så förtjust så jag var tvungen att göra en egen. Lite pilligt var det allt, och jag är alltid rätt så dålig på att läsa bruksanvisningar, så jag höll på att göra bort mig en sväng där. 😉

IMG_0115

Men till slut fick jag ihop den. Jag gjorde ett mycket, i mina ögon i alla fall, stilrent kort med embossad text och embossade julkulor. Dessa sattes fast med distanskuddar för att få lite liv i skapelsen. Jag kommer göra flera, för det var skoj!

IMG_0120

En helt perfekt present att ge bort tillsammans med en champagne/vin/glöggflaska nu under helgdagarna som kommer. Kanske en blomma med så är man verkligen på topp! 🙂

Nästan allt material fick jag i vinsten från You Do! Dessa kan Scraphuset ta hem om man pratar med Anette skulle jag tro. 🙂

Tyvärr hittar jag ingen tutorial ute på nätet, och jag vill inte ge ut den jag fick själv på demonstrationen pga upphovsrätt osv, så vi får väl se om den går att skramla fram på något sätt.

Tack för mig för idag! 🙂

 

Onsdag och ett rosigt kort!

Snart skall jag gå i säng efter en natts jobb. Jag tänkte bara blogga detta kort lite snabbt först./
I’m about to go to bed soon. I just wanted to blog this first.

Clean and simple, as usual. 😉

Idag låter jag bilderna tala för sig./ Today I will let my pictures talk.

Challenge for week 43, at the Less is More Blog!That’s all folks! 😀

Ett kort till Less is More

Hej Måndag! En helt ny vecka att fylla mer roligheter!

Jag lägger in ett kort till i denna utmaning hos Less is More! Jag har blivit helt såld på det enkla! 😀

Jag har embossat med glittrande svart embossingpulver, men jag tror det syns lite dåligt. Själva texten är stämplad med silver med. Stansade ut med en spellbinder och monterade textrutan på den. Rätt fint, men fortfarande väldigt enkelt!

*******************************
In English:

Hello Monday! A brand new week fo fill with fun stuff!

I’m adding another card into this challenge at Less is More! I’m totally addicted to the clean and simple style! 😀

I have embossed with sparkling black powder, but I am not so sure it’s visible. The lyrics are also embossed with sparkling silver. I used a Spellbinder die to punch out the black square, and added the lyrics to it. Pretty nice, but still very simple.

That’s all from me today!

Bling bling!

Idag är det dags att blinga till det lite! 😀

Utmaning: Bling! Du hittar den hos Less is More!

Ett enkelt kort med embossade kanter, embossad textruta samt en egenhändigt skapad blomma med aluminiumtejp och akrylfärg. Satte samman det med en liten brad i rött.

Enkelt men ändå lite lyxigt!

******

Challenge: Bling! You will find it at Less is More!

A simple card with silver embossed edges. I did also emboss the lyrics, and I created a flower with aluminium adhesive and acrylic paint. Added a red brad and was done!

Simple but still a bit luxury!

Det var allt från mig idag!
That’s all from me today!

Have a nice Saturday!