Tusslilago!

Igår var jag ute med hunden på en långpromenad. Då fick jag äntligen syn på dem i söderläge! Tussilago!! Fram med telefonen, fota, hem, skriva ut och pyssla samman en layout 🙂

Papperna kommer från Scraplagrets Marskit! Snygga och våriga som tusan! 😀

Irland, makalöst vackert!

Ifjol i maj åkte vi till Irland.

Jag har aldrig, och då menar jag ALDRIG turistat så vansinnigt mycket som vi gjorde då. Jag tror ingen av oss hade gjort det. Vi flängde runt som några galningar i Dublin. Vi hade som mål att se så mycket som möjligt, och det tycker jag faktiskt att vi gjorde! Ont i fötterna varenda kväll, för jag tror vi gick flera mil om dagen. Vansinnigt roligt. Det kan till och med vara så att jag längtar tillbaka lite, just för att det var så underbar natur där, som jag hade velat se lite mera av, men fyra dagar är fyra dagar. Vi hann inte hur mycket som helst. Men mycket!

Här är vi på väg ut till Bray, för att se ”de gröna kullarna”. Det blåste nånting så vansinnigt när vi kom fram, så vi lutade oss mot vinden och tippade inte ens omkull. 😀 Jag fotade här genom tågfönstret. En del bilder blev urdåliga, men andra dög för att använda till scrapbooking.

Visst är det vackert!

Jag bloggar även detta hos ScrappTorget, kika in där för att få en stor dos inspiration inom pysselskapande i alla dess former!

Riven och distressad tag!

Idag visar jag hos ScrappTorget denna tag, med mera bilder och beskrivning. Kila gärna iväg dit om du blir mera nyfiken. Visst blev det lite roligt att luta den mot adventsstaken för att fota! 😀

Å jo, jag älskar kommentarer. Har faktiskt skärpt till mig med, och har min bloggrunda där jag svarar på de som skrivit kommentarer till mig samt de andra som jag kikar in hos regelbundet. I USA har de en ytterst trevlig tradition, de kommenterar mycket och ofta! Men här i Sverige tycker jag vi är usla på det. Alltså börjar jag med att förändra mitt eget tänk. Det tar så liten tid, men ger så mycket! Tycker jag.

Vad tycker du?

Embossade julkort!

Ibland gör man julkort, som varken man varken vill skall ta en massa tid, eller vara så överdrivet dekorerade. Ett mycket enkelt sätt är att embossa sina stämplade motiv.

Stämpla motivet med embossingdyna av något slag, på med embossingpulvret och värm med embossingfön. Jag har en värmepistol från Clas Olssons men den duger för mig.

Här är två enkla varianter, det ena i rött och det andra kortet i svart.