Slagits med uppdatering av ett nytt tema

Och det går käpprätt åt skogen!

Får inte in widgets, besöksräknare eller något. Inget syns på sidan och nu ger jag upp! Har suttit en stund vid datorn och försökt lösa problemet, men det övergår mitt förstånd just nu.

På’t en annan dag. Nu väntar snart sängen efter en jättelång dag med träning, arbete, middag, undanstökning av dito, uppackning av nya pysselsaker, packande av matsäck till i morgon och packande av gymväska. 🙂

I morgon väntar en nästan lika lång dag, lite mindre arbete bara om jag minns rätt.

Ha en fin kväll!!

Lisa

Back online – efter att ha blivit hackad!

Fredagskvällen spenderades i stor irritation över att några idioter tycker det är skitkul att förstöra för andra. Vad är syftet att kräkas in en massa malware i mina filer? Dyngskallar är vad de är!

Jaja, nu är allt avklarat och det ser fint ut igen! 😀
Har städat bland alla filer och teman så nu är det soprent!

Hoppas det håller i sig nu! Det är nästan tre år sedan jag blev hackad sist. 😉

 

Nu har jag en grundplåt att arbeta vidare med

Det stämmer inte breddmässigt, bildmässigt och headern jag plitade ihop är lite för liten för de bildstorlekar jag vill ha osv. Det får bli en annan dag jag grejjar med det tror jag. Nu fungerar den ju i allla fall. Det var ett sabla jobb som de ställde till de där förbaskade typerna.

Nåja!

Idag står plugg, föreläsning, tvätt, besök hos mamma och lite annat på schemat. Borde verkligen färga håret med, för fy vad det ser ut. De grå stråna är vita, och det glittrar i hårbotten, och jag har en rejäl utväxt. En klippning vore verkligen på sin plats med. När jag klippte mig sist lovade jag mig själv att det inte skulle få ta sån tid igen. Men det fick det visst göra. Så nu är det åter slitet och risigt.Att de dessutom använde kniven då de klippte mig gjorde inte saken bättre. Mitt typiskt nordiska hår, fixar inte en sådan behandling, men jag glömde säga till.

Kanske man kan flörta med mamma ikväll? 😀

Men, nej, klockan tickar och jag börjar få lite tidsbrist.

Med andra ord är det dags att starta dagen nu!

Over and out!

 

Herrejävlar vilket strul….

Har i två dagar slagits med FTP, databaser, MySQl, wordpress, one.com, rotande i filer som ser ut som rena rama grekiskan osv i all oändlighet. Nu är jag back online.

Men det tog tid och temat jag hade har jag raderat. Har bytt alla lösenord och skyddat hela bloggen med lösenord. BLÄ!

Just nu känner jag för att radera hela helvetet och börja på ny kula.

Göra något helt annat.

Men jag vet inte. Man tappar ju X antal år då. Tåls att fundera på.

 

Jag och WordPress är ovänner just nu.

Sitter och skall försöka uppdatera min blogg med en ny design. Jobbar med en portabel WordPress som skall göra det enklare, och det är det ju. Om jag bara kunde få till två sidebars!! En på vänster och en på höger sida. Nu visar sig bara en eller så lägger de sig helt bananas på sidan.

Begriper INTE vad som är fel, men jag skall nog lösa det. I sinom tid.

👿